Ünlü Oyuncu Hande Erçel Sevgilisi Kerem Bürsin’le Geçirdiği Zor Günlerden İlk Kez Bahsetti!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Hande Erçel ile sevgilisi Kerem Bürsin’in sağlık durumu hakkında son durum bilgilendirmesi geldi. İşte ünlü oyuncuların koronavirüsteki son durumu…

12.01.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-10:59)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Kerem Bürsin ile sevgilisi Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Vaka sayılarının artmasıyla birlikte birçok kişiye bulaşan virüs, özellikle oyuncuların camiasında daha büyük etkiye neden oldu. Her gün mutlaka bir ünlünün koronavirüse yakalandığı haberi duyuldu. Ekranların sevilen dizileri ekrana birer birer sağlık nedeniyle ara verirken bir kötü haber de Erçel ile Bürsin çiftinden geldi. Rol aldıkları ‘’Sen Çal Kapımı’’ dizisiyle bir araya gelen ve partnerlikleri gerçek aşka dönüşen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. İzolasyon süreci biten ve negatife dönen Hande Erçel, önceki gün Levent’te görüntülendi. Menajerlik şirketinin çıkışında kameralara yakalanan güzel oyuncu, basın mensuplarına kısa bir röportaj verdi. 

ERÇEL: ZOR BİR SÜREÇTİ

Sen Çal Kapımı dizisi final yaptıktan sonra ekranlara kısa bir ara veren oyuncu Hande Erçel, önceki gün menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattığını belirtse de, keyifsiz hali gözlerden kaçmadı. Sağlık durumu hakkında basın mensuları aracılığıyla hayranlarını da bilgilendirmiş olan başarılı oyuncu; ‘’Birçok insan gibi ben de yakalandım. Zor bir süreçti. Gerçekten zor bir hastalıkmış. Geçiren herkese geçmiş olsun’’ dedi. Koronavirüsü zor bir süreç eşliğinde geçirdiğini söyleyen güzel oyuncunun hala devam eden keyifsizliğinin sebebinin hastalık mı yoksa sevgilisi Kerem Bürsin’le aralarında bir problem olduğundan kaynaklı mı olduğu sorusu da akıllara geldi. 

hande erçel kerem bürsin koronayı atlattı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal