Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu Koronavirüsü Atlatır Atlatmaz Gecelerde Kız Arkadaşıyla Yakalandı

Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu geçirdiği koronavirüs sebebiyle setlere ara vermişti. Ünlü oyuncu setlere tekrar geri döndü. İşte detaylar…

12.01.2022-09:36 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-11:34)

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, her projesinde gösterdiği oyunculuk performansı ile adından başarıyla söz ettirmeyi başarıyor. Kısa sürede en sevilen oyuncular arasında yer almayı başaran ünlü oyuncu, sosyal medyada da çok konuşulan aktörler arasında yer alıyor. Kaygılaroğlu’nun bu başarı ise birçok kaliteli yapımın ünlü oyuncuya teklif götürmesine neden oluyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Kaygılaroğlu, şu sıralar ekranlarda yer alan Üç Kuruş dizisi ile hayranlarıyla buluşmaya karar verdi. Üç Kuruş’un konusu ve alışılmışın dışındaki oyunculuk performansları nedeniyle her bir oyuncunun kaliteli performansları, diziye olan hayranlığın ve kitlenin de büyümesine neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin hayranlarını üzecek bir haber gelmiş ve dizinin başrollerinden Uraz Kaygılaroğlu’nun koronavirüse yakalandığı duyurulmuştu. Bu nedenle dizi çekimlerine ara verilerek kısa bir sağlık molası uygun görülmüştü. Ünlü oyuncu Kaygılaroğlu’nun testi negatife dönünce çekimler de devam etmeye başladı. 

HIZLA DİZİNİN ÇEKİMLERİNE DÖNDÜ

Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. Yanında bir kız arkadaşıyla görüntülenen oyuncu, basın mensuplarına sağlık durumu ve dizinin çekimleri hakkında bilgi verdi. Yakışıklı oyuncu koronavirüs sürecinin nasıl geçtiğini; ‘’Bol bol dinlendim. İlk 1-2 gün dışında zorlandığımı söyleyemem. Umarım kimse yakalanmaz. İnsanın çocuğuna temas dahi edemiyor olması daha zor bir durum aslında’’ diyerek duygularını ve sağlık durumunu güncelledi. Yeni yıl içinde bir beklentisi olmadığını dile getiren oyuncu; ‘’ Sete çıktık. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Üç Kuruş çok beğenildi. Sokaktan aldığımız tepkiler bunu gösteriyor’’ dedi. Ünlü oyuncunun yanındaki kız arkadaşının ise kim olduğu hayranları tarafından merak konusu oldu. 

uraz kaygılaroğlu ve yanındaki sarışın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal