Ünlü Oyuncu Buse Varol’dan Eşi Alişan’ın Sözlerine Karşı İlk Açıklama Geldi: Alişan Yanlış Anlaşıldı!

Ünlü şarkıcı Alişan’ın geçtiğimiz gün eşi Buse Varol hakkında sarf ettiği sözler çok konuşulmuştu. Alişan’ın tepki çeken açıklamalarına Varol son noktayı koydu.

12.01.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-11:32)

Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına canlı yayın ile bağlanan başarılı şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol hakkında söylediği sözler çok konuşuldu. Eşinin öpüşme sahnelerine izin vermeyeceğini, zaten hiç öpüşme sahnelerinin içinde bulunmadığı için onu seçtiğini söyleyen Alişan’a hem sosyal medyada hem de sanat camiasından tepki yağdı. Kendisine gelen eleştirilere sosyal medyadan yanıt veren ünlü şarkıcı, herkesin kendine ait görüşü olduğunu söyleyerek konuyu tartışmaya kapamaya çalıştı. Fakat Alişan’ın bu sözleri magazin gündemine bomba gibi düştükten sonra, birçok yorum ve eleştiri gelmeye devam etti. Al Sana Haber isimli magazin programında yorumcu koltuğunda oturan türkücü Nihat Doğan ise canlı yayında Alişan ve eşi Buse Varol hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle tepki çekti. Varol’un evlenmeden önce hamile olduğunu iddia eden türkücü, Alişan’ın bu tarz açıklamalar yapmasını anlamsız buldu. Tüm bu karmaşık olayların ardından ise Buse Varol’dan ilk açıklama geldi. 

VAROL: BU BENİM TERCİHİM

Ünlü şarkıcı Alişan’ın magazin programında eşi Buse Varol hakkında sarf ettiği sözler sonrasında oyuncu Varol’dan konuya dair ilk açıklama geldi. Önceki gün bir alışveriş merkezinde gezinirken kameralara yansıyan Buse Varol’a basın mensupları, Alişan’ın yaptığı açıklamaları sordu. Bunun üzerine güzel oyuncu eşinin sözlerine destek çıkarak yanlış anlaşıldığını savunduktan sonra; ‘’Alişan’ın söylemeye çalıştığı şeyle insanların anladığı şey o kadar farklı ki her zaman. Herkesin bu arada hayat görüşü ve hayata bakış açıları var. Buna ben her şeyden önce saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Zaten Alişan’dan önce de oynadığım birçok projede de ben hiç öpüşme sahnesi yaşamadım, yaşamayı da tercih etmem. Bu benim tercihim edenler eder. Alişan da bence bunu söylemeye çalışmış ama her zamanki gibi yanlış anlaşılmış’’ diyerek konuya dair düşüncelerini dile getirdi. 

buse varol ve alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal