Üç Kuruş’un Başrolü Uraz Kaygılaroğlu Yönetmenden Dayak Yediği İddialarına Cevap Verdi!

Son zamanların sevilen dizisi Üç Kuruş’ta başrol oyuncusu olan Uraz Kaygılaroğlu yönetmen tarafından darp edildiğine dair yapılan haberlere açıklama getirdi. İşte habere ilişkin detaylar…

29.12.2021-11:48 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-11:48)

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, son zamanların gözde dizisi haline gelen Üç Kuruş’ta başrolde yer alıyor. Show TV’de yayınlanan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin başrollüğünü üstlenen Uraz Kaygılaroğlu’nun performansı ise çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Üç Kuruş ve Kaygılaroğlu hakkında ise geçtiğimiz günlerde bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, sette yönetmen Sinan Öztürk ile başrol oyuncusu Kaygılaroğlu’nun kavga ettiği söylendi. Kısa sürede hızla yayılan bu söylenti sonrasında, başrolün diziden ayrılıp ayrılmayacağı tartışılırken konuya dair son noktayı yine yetenekli oyuncu koydu. 

ÜNLÜ OYUNCU KONUYA AÇIKLAMA GETİRDİ

Önceki akşam yılbaşı yemeğinde bir araya gelen Üç Kuruş ekibi, Gümüşsuyu’nda bulunan bir mekanda keyifli vakit geçirdi. Dizinin sevilen yüzlerinin bir arada olduğu yemekte Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Uraz Kaygılaroğlu vardı. Ünlü oyuncuları bir arada yakalayan basın mensupları ise yetenekli oyuncuya hakkında çıkan şiddet haberlerini sordu. Kaygılaroğlu ise bu iddialara esprili bir yaklaşımda bulunarak; ‘’Sinan abi beni herkesin içinde dövdü. Çukur ekibinden sağlam bir güruh var arkalarında ama tatlıyla bağlandı. Ben de darp raporu almadım’’ diyerek konuyu yalanlamış oldu. 

uraz kaygılaroğlu

OYUNCU ÖPÜLMELERE DOYAMADI

Basın mensuplarına röportaj vermek için objektif karşısına geçen Üç Kuruş ekibi, soruları yanıtlarken Uraz Kaygılaroğlu’nun yüzündeki ruj izi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun yanağındaki ruju soran muhabirlere Kaygılaroğlu; ‘’Evet içeride biraz öpüldüm’’ diye konuştu. Başarılı oyuncunun bu açıklamalarından sonra ise ekip dağılarak eğlencesine devam etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal