Uraz Kaygılaroğlu'nun Geceye Damga Vuran Gözyaşları!

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Üç Kuruş’un son bölümünde Uraz Kaygılaroğlu’nun oyunculuğu damga vurdu. Ünlü oyuncunun performansı televizyon başındakileri ekrana kilitledi…

30.11.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-12:59) Uraz Kaygılaroğlu'nun Geceye Damga Vuran Gözyaşları!

Show TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan yeni sezonun başarılı yapımı Üç Kuruş her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları izleyicisine ekranlara kilitleyen dizi de dün akşam yine olanlar oldu. Karmaşık olayların açığa çıktığı bölümde Uraz Kaygılaroğlu’nun oyunculuğu geceye damga vurdu.

ÜÇ KURUŞTA DUYGU SELİ YAŞANDI

Televizyon ekranlarına yeni bir soluk getiren Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse gibi birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular yer alıyor. En son beşinci bölümünün yayınlandığı Üç Kuruş’ta mafya lideri Kartal ile Organize Şube’de komiser olan Efe arasındaki duygu seli bomba etkisi yarattı. 

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri haline gelen Üç Kuruş’ta beşinci bölüm geceye damga vurdu. Mafya lideri Kartal ile Organize Şube’de komiser Efe etrafında geçen olaylardan oluşan Üç Kuruş dizisinde son bölüm seyircileri duygulandırdı. Dün akşam yayınlanan beşinci bölümünün final sahnesinde İrfan’ın peşine takibe düşen Kartal ve Efe, Kadir’in cesediyle karşı karşıya kaldı. Gördüğü ceset karşısında geçmişi ile yüzleşen Kartal gözyaşlarını tutamayarak Ferhan’a feryat etti. Kartal’ı teselli eden kişi ise kimsenin beklemediği bir isim Efe oldu. 

üç kuruş

ÜÇ KURUŞ’UN EFE’Sİ EFELENDİ

Pazartesi akşamı beşinci bölümü ile ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinde sular durulmadı. Efe ile akşam yemeğine çıkan Leyla, Efe’ye beklenmedik bir sürpriz yaptı. Efe’nin anne ve babasını da yemeğe davet eden Leyla hiç düşünemediği bir gerçekle yüzleşti. Efe anne ve babasını gördüğü anda yemek yiyecekleri mekana girmek istemedi. Anne ve babasının olduğu mekana girmekten kaçınan Efe, babasıyla yüzleşmek zorunda kaldı. Bu hikayede yanan ise Leyla oldu. Leyla, Efe’ye kendisiyle görülmekten utandığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal