Ebru Şallı'yı Oğlu Pars'tan Sonra Yıkan İkinci Ölüm!

Üç yıl önce oğlunun ölüm haberiyle sarsılan Ebru Şallı aldığı bu kezde babasından aldığı haberle yıkıldı. Lenfoma kanserinden oğlunu kaybeden Şallı, bu kez de kanserden babasını kaybetti.

29.11.2021-12:50 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-12:50) Ebru Şallı'yı Oğlu Pars'tan Sonra Yıkan İkinci Ölüm!

Ebru Şallı 2020 yılında yaşadığı oğlunun kaybının ardından kendini daha yeni toparlamak üzereyken aldığı bir acı haberle tekrar sarsıldı. Oğlu Pars’ı yaklaşık üç yıl önce lenfoma kanserinden kaybeden Şallı bu kez de yine kanserden ilk aşkı babasını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Şallı’nın babası mücadelesine daha fazla direnemeyerek yaşama gözlerini yumdu.

EBRU ŞALLI BODRUM’A KOŞTU

16 Nisan 2020’de oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı bir acıya daha yenik düştü. Eski eşi Harun Tan’dan olan oğlu Pars’ı uzun süren kanser tedavisinin ardından kaybeden Şallı, bu kez babasını aynı acıdan kaybetti. Ebru Şallı acı haberi alır almaz Bodrum’da ikamet eden babasının yanına koştu. Bodrum Devlet Hastanesi’nde kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Ebru Şallı’nın babasının yaşamını yitirdiğini öğrenen Şallı, cenaze töreni için apar topar Bodrum’a gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal