Ebru Şallı Bikinili Pozları ve Kusursuz Fiziği ile Dikkat Çekti!

Sosyal medya hesabı üzerinden bikinili pozlarını paylaşan 44 yaşındaki Ebru Şallı, kusursuz fiziğiyle kendisinden genç herkese taş çıkarttı. Sağlıklı yaşamı ve spor hayatı ile fiziğini her daim koruduğunu gözler önüne serdi.

30.08.2021-11:10 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-11:23)

Spor hayatına aktif olarak devam etmesi ve sağlık yaşam konusunda örnek olması takipçileri tarafından çok seviliyor. Kusursuz fiziğini de paylaşmaktan çekinmeyen Ebru Şallı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonrası her daim tam not alıyor. 

Ünlü model, Harun Tan ile evliliği sonrası Pars ve Beren adında iki evlat dünyaya getirmişti. Harun Tan ile ayrılığı sonrası aradığı aşkı Uğur Akkuşta buldu!

Şu an Eşi Uğur Akkuş'la tatilde olan Ebru Şallı, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 44 yaşındaki Şallı, kusursuz fiziğiyle gençlere adeta taş çıkarttı.

Sosyal medya hesabından her anını paylaşan  Ebru Şallı, Yeni eşi Uğur Akkuş'la özel tatiline tam gaz devam ediyor! Sık sık paylaşım yapan Ebru Şallı, bu defa da bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 44 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziği ile oldukça iyi görünen Ebru Şallı herkesi kıskandırdı.

Ebru Şallı Youtube hesabında hayatını ve spor yaşamını vlogluyor. Sevenleri bazı kitaplarını da çok seviyor işte onlardan bazıları...

EBRU ŞALLI'NIN BAZI KİTAPLARI

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak (2005)

Ebru Şallı'dan Çocuklar için Besleyici Eğlenceli Lezzetler (2007)

Ebru'nun Doğal Güzellik Sırları (2009)

Ebru'nun Mutfağından (2011)

Besleyici ve Lezzetli Çocuk Yemekleri (2012)

Ebru Şallı ile Pilates (2014).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal