Manga’nın Solisti Ferman Akgül Çocuklarının Annesiyle Tam On Yıl Sonra Evlendi!

Manga grubunun solisti Ferman Akgül müjdeli haberini sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu. Ünlü şarkıcının hayranları aldıkları haber karşısında neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar…

29.12.2021-11:06 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-13:19) Manga’nın Solisti Ferman Akgül Çocuklarının Annesiyle Tam On Yıl Sonra Evlendi!

Manga grubunun solisti, başarılı şarkıcı Ferman Akgül çıkış yaptığı günden bu yana sesi ve şarkılarıyla hayranlarının ilgisini sürdürmeye devam ediyor. büyük bir kitleye hitap eden ve çok sevilen müzik grupları arasında yer alan Manga  grubu üyeleri, özel hayatlarından ziyade şarkıları ve konserleriyle gündeme geliyor. Başarılı grubun yetenekli solisti Ferman Akgül ise, duyurduğu müjdeli haberle özel nadir de olsa özel hayatıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı on yıldır ilişki yaşadığı ve iki çocuğunun olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Uzun yıllar beraberliğini sürdüren ve çocukları olan çift paylaştıkları bu haberle hayranlarını şaşırttı.

AKGÜL'DEN GEÇ ALINAN KARAR

Ünlü şarkıcı Ferman Akgül, 2007 ile 2012 yılları arasında Esra Bayram ile olan evliliğini noktalamıştı. Birçok hayranının evli dahi olduğunu bilmediği şarkıcı eşinden ayrıldıktan tam bir hafta sonra sarışın bir güzelle İstanbul gecelerinde yakalanmıştı. Başarılı şarkıcı yanındaki sarışın güzelle tam on yıldır mutlu beraberliğini sürdürürken, iki çocuk babası da olarak aile hayatına geçmişti. On yıldır birlikte olan fakat Danimarkalı sevgilisi Bettina Kuperman ile henüz nikah masasına oturma kararı veremeyen Akgül, sonunda müjdeli haberi duyurdu. Sevgilisi Kuperman ve Axel ile Aaaron isimli çocuklarıyla fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, evlendiklerini duyurdu. Akgül paylaştığı fotoğrafın altına; ‘’Çocuklu ve evli :) iki ülke arasındaki belge farklılıklarından dolayı orada mı olsun burada mı, yazın mı olsun kışın mı, yok çocuklar doğuyo bi bekleyelim diye diye on sene geçmiş. Her seneki Christmas ve doğum günüm kombosuna bir de resmi nikahımızı ekleyelim artık dedik :) Kısacası biz evlendik. Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül. Artık resmi olarak Sivas ve Angara'lısın :) 26.12.2021... Şahitlerimiz Özgür Can Öney, Alper Akgül ve Bodrum Belediye'sine teşekkürlerimizle’’ notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcıya binlerce tebrik yorumu ve mesajları yağdı. 

ferman akgül

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal