Candan Erçetin ve Oyuncu Sevgilisi Hakan Karahan Yasta! Ünlü Çift Annemiz Ölüyor Diyerek Acılarını Paylaştı

Şarkıcı Candan Erçetin ve oyuncu sevgilisi Hakan Karahan, Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Ünlü çiftin panik halleri ise herkesi şaşırttı.

29.12.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-10:23)

Sesi ve şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi olan Candan Erçetin ve yetenekli oyuncu sevgilisi Hakan Karahan, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Yıllardır birlikteliği süren çiftin kameraları görünce takındığı tavır basın mensuplarını şaşırttı. Bunun üzerine muhabirler Erçetin’e; ‘’Aceleniz mi var?’’ diye sorunca ünlü şarkıcının verdiği yanıt endişelendirdi. Ardından şarkıcının sevgilisi Hakan Karahan gazetecilere çıkışarak; ‘’Candan Hanımı neden rahatsız ediyorsunuz?’’ diyerek ortalığı iyice karıştırdı. Candan Erçetin’in acele etmesinin sebebi öğrenildiğinde ise, ünlü şarkıcının hayranları sanatçıyı o halde gördüğü için büyük bir üzüntü yaşadı. 

ÜNLÜ ŞARKICIDAN KORKUTAN HABER

Yediden yetmişe şarkılarıyla gönüllere taht kuran başarılı şarkıcı Candan Erçetin’in hüzünlü halleri kameralara yansıdı. Yetenekli şarkıcının uzun bir süredir dolu dizgin aşk yaşadığı oyuncu Hakan Karahan’la gözlerden uzak ilişkisi ise hala daha devam ediyor. Ünlü çift ise yine yan yanayken Nişantaşı’nda görüntülendi. Yüzü asık olan şarkıcıya basın mensupları; ‘’Nasılsınız? Aceleniz mi var?’’ diye sordu. Bu soru karşısında önce sessizliğini koruyan şarkıcı daha sonrasında ‘’Hastamız var arkadaşlar’’ diye yanıt verdi. Ünlü şarkıcının bu açıklamalarının ve koşuşturmalarının ardından sevgilisi Hakan Karahan, muhabirlere çıkıştı. Oyuncu Karahan gazetecilere; ‘’Candan hanımı neden rahatsız ediyorsunuz?’’ diye sordu. 61 yaşındaki oyuncunun bu çıkışı üzerine muhabirler; ‘’Rahatsız etmedik. Sadece hatırını sorduk. Hastası olduğunu söyledi’’ dedi. Ünlü oyuncu ise üzücü haberi; ‘’Annemiz ölüyor annemiz’’ diye yanıtladı. Güzel şarkıcının objektiflerden kaçmayan hüzünlü halinin sebebi öğrenildiğinde hayranları da büyük bir üzüntüye kapıldı.

candan erçetin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal