Uraz Kaygılaroğlu'nun Paylaşımı Tepkilere Neden Oldu!

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan Uraz Kaygılaroğlu’nun yatakta çekilen fotoğrafına takipçileri ‘Kim çekti?’ sorusunu yöneltti.

30.03.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-17:47) Uraz Kaygılaroğlu'nun Paylaşımı Tepkilere Neden Oldu!

Geçtiğimiz şubat ayında Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın bir ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Önceleri sadece bir dedikodu denilse de hiçbir zaman yalanlama haberi gelmemişti. Sonrasında ise ünlü oyuncular ilişkilerini doğrulamışlardı. 

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Uraz Kaygılaroğlu’nun çıkan aşk haberlerinden sonra gündeme bomba gibi düşecek bir haberi daha ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun dün paylaştığı gönderi olay oldu! Takipçileri Kaygılaroğlu’nun yatakta çekilmiş olan fotoğrafına ‘Berrak mı çekti?’ gibi yorumlarda bulundular. Ünlü oyuncudan fotoğrafı kimin çektiğine dair bir açıklama gelmedi. 

KİM ÇEKTİ BU FOTOĞRAFI?

Kendisi gibi oyuncu eski eşi Melis İşiten ile yollarını ayırdıktan sonra sadece kızları Ada için görüşeceklerini ve aralarında saygı, sevginin hiçbir zaman bitmeyeceğini söyleyen Uraz Kaygılaroğlu dün paylaştığı fotoğraf ile akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Paylaştığı yatak fotoğrafından sonra takipçileri Kaygılaroğlu’na ‘Fotoğrafı kim çekti?’ sorusunu yöneltti. Gönderi ile ilgili yakışıklı oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi. Paylaşılan fotoğraf 125 binden fazla beğeni aldı. 

ESKİ EŞTEN YENİ SEVGİLİYLE İLAN-I AŞK

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ilişkisi kesinleştikten sonra, yakışıklı oyuncunun eski eşi Melis İşiten ise sosyal medya fenomeni Sergen Deveci ile aşk yaşadığını kendi Instagram hesabından duyurmuştu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal