Wilma Elles Hayatını Zorlaştıran Hastalık Hakkında Açıklama Yaptı!

Sevilen oyuncu Wilma Elles, Kovid-19 salgını sebebiyle gerginlik içerisinde olduğunu ve hastalığının tekrar ortaya çıktığından bahsetti.

30.03.2021-16:08 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-16:18) Wilma Elles Hayatını Zorlaştıran Hastalık Hakkında Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz gün bir güzellik merkezinin açılışında objektiflere yansıyan Wilma Elles, kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap verdi. Elles, korona döneminde fazlasıyla bunaldığını ve gerginlik yaşadığını belirtti. Stres yüzünden hastalığının da nüksettiğini söyleyen ünlü oyuncu, korktuğunu ve bir an önce eski haline dönmek istediğini açıkladı. 

Hastalığı hakkında ilk kez konuşan güzel oyuncu Wilma Elles; ‘Daha önce strese girdiğimde ve korktuğumda, geceleri uyurgezerlik olurdu. Uykumda geceleri kalkıp yürürdüm. Bu hastalık uzun zamandır yoktu, nüksetti’ şeklinde açıklamalarda bulundu. 

‘Hastalığınız nasıl başladı?’ sorusunu Elles, ‘Çalışmadığım zaman evde strese giriyorum. Evi görmeniz lazım; balkonun kapısını yastıklarla kapatıyorum. Çocuklarla aynı odada yatıyorum, onlar tutuyor beni’ şeklinde cevapladı. 

EVİNE KAMERA TAKTIRDI, KENDİSİNİ İZLİYOR!

Güzel oyuncu, ‘Bazen evdeki kameradan kendimi izliyorum. Başıma bir şey gelmesinden de korkuyorum. Özellikle korona artınca daha çok korkuyorum’ dedi.

Sürekli olarak Almanya’ya gidip memleket özlemi giderdikten sonra Türkiye’ye dönen Wilma Elles, ‘Almanya şu anda çok tedbirli, orada her yer kapalı. Gitmek için bir sürü test istiyorlar. Oraya giderken bile sorun yaşıyorum. Bu durum beni daha çok korkutuyor. Bakalık şimdi uçağım var. İnşallah orada başıma bir şey gelmez’ ifadelerini kullandı.

UYURGEZERLİK NEDİR?

Uyurgezerlik uykudayken insanların bilinçleri kapalı bir şekilde yataktan kalkıp hareket etmelerine yada yürümelerine sebep olan bir rahatsızlıktır. Çoğu zaman bir kişinin derin uykudan daha hafif bir aşamaya veya uyanık duruma geçtiği zamanlarda meydana çıkar. Uyurgezer olan kişi etkinlik boyunca cevap veremez ve genellikle bilinci yerine geldiği zaman hatırlamaz. Bazı durumlarda, konuşabilir ancak konuştukları anlamlı olmayabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal