Atılay Uluışık, Sevilen Dizi Teşkilat’a Dahil Oldu!

Seneler önce yayınlanan ve oldukça sevilen Bizimkiler dizisi ile ünlenen Atılay Uluışık, Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oldu.

30.03.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-15:50) Atılay Uluışık, Sevilen Dizi Teşkilat’a Dahil Oldu!

Yıllar önce yayınlanan ve kendi kitlesini oluşturan başarılı dizi Bizimkiler ile ünlenen Atılay Uluışık, ekranlara geri dönüyor. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan MİT dizisi Teşkilat’ın kadrosuna dahil olacak Uluışık, bir ajanı canlandıracak. Dizide ajan Sermet olarak karşımıza çıkacak olan ünlü oyuncu, sevenlerini bu haber ile heyecanlandırdı.  

Bir zamanların sevilen dizileri arasında gösterilen Bizimkiler projesinde kendini tanıtan ve 14 yıl boyunca dizide ki Ali karakteri ile izleyicilerle buluşan Atılay Uluışık’tan, sevenlerini heyecanlandıran bir haber geldi. Uluışık uzun zaman sonra ekranlara geri dönüyor. 


AJAN SERMET ROLÜ İLE KARŞIMIZA ÇIKACAK!

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Teşkilat’a girecek olan Atılay Uluışık, Sermet rolünde karşımıza çıkacak. Sermet, müsteşar yardımcısı Mete’nin en yakın adamlarından biri olan bir ajan olarak izleyici ile buluşacak. Uluışık’ın yıllar içindeki değişimi hayranlarını şaşırtt. 

Ajan Sermet karakteri, yurt dışında operasyon yapan gizli ekibin Ankara'daki özel merkezinde görev yapıyor. Atılay Uluışık'ın canlandırdığı Sermet zaman zaman sahadaki operasyonlara da katılacak. 

BEHZAT Ç. DİZİSİNDE KARŞIMIZA ÇIKMIŞTI

Bizimkiler dizisinden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Atılay Uluışık, son olarak Blu TV üzerinden yayınlanan Behzat Ç. dizisinde bir savcı olarak seyirci ile buluşmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal