22.03.2022-15:09 (Son Güncelleme:27.01.2024-17:03)


1

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Müzik yarışmasında Dersimli olduğunu söyleyen yarışmacıya: "Herkes Karadenizlilere olan hayranlığımı bilir. Bir Karadenizli yarışmacı ile çalışmayı çok isterim."



2

Erman Toroğlu

Erman Toroğlu

Maçta hattrick yapan ve ertesi gün düğünü olan Ümit Karan, "Tüm golleri bu akşam mı attın yarına gol kaldı mı?"



3

Gülseren Ceylan

Gülseren Ceylan

Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan 2.Sayfa’ya konuştu. Erbil ile eğlendiğini söyleyen genç kadın "Evde yatağa uzandığımızda 3 saat uyumuyoruz, birlikte çok eğleniyoruz. Mehmet Ali 66 değil 60 yaşında. Yatıp uzanıyorum ‘aşkım su’ diyorum. Bana su getiriyor, ben de ona ilaçlarını…" diyerek gündem oldu.



4

Nazlı Hamarat

Nazlı Hamarat

Geçtiğimiz yıl 3 yaşındaki oğluna içki içirdiği görüntüler ortaya çıkan Hamarat, sosyal medya hesabından oğlunu uyandırdığı anların görüntüsünü paylaştı. Hamarat uyanmayan oğluna bir anda "Sabah güneşi sidikliye vurur. Çünkü sen hala altına yapıyorsun, bez var altında" demeye başladı.



5

İlyas Salman

İlyas Salman

Suçlamayı kabul etmediğini ileten Salman, “Ben muhalif bir insanım. Muhalif tavrımı belli etmeye çalıştım. Bunu gerçekleştirirken de hiçbir şeyden yılmamak gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle halkla hakaret etmedim. Mevcut hükümete oy veren halka uyarı mahiyetinde eleştiren söz söyledim. Günümüzde açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insan vardır. Beni ceza vererek de el sallayarak da uğurlayabilirsiniz. Ben istediğim düzene kavuşsam bile, eleştirmeye muhalif kişiliğime devam edeceğim. Çünkü güzelin de güzeli vardır” şeklinde konuştu.



6

Alişan

Alişan

Program sunucusu ise Alişan, seccade üzerindeki motifi göstererek, "Bunu çok fazla seccadede görüyoruz ama buradan bakınca şeytan gibi. Bu baya iskelet gibi şeytan" dedi. İlahiyatçı Akpınar ise, "Böyle bir seccadede namaz kılmak caizdir ama mekruhtur. Bunlara karşı dikkatli olmamız lazım. Burada kasıt var. Müslümanlara nasıl sızabilir? Şeytan fitliyor birilerini. İnsanlar da şeytanın emrinde bunları yapıyorlar. Bunlar namazımızın sevabını azaltan şeylerdir." diye konuştu. Alişan'ın yorumu ise "Tehlikeli seccadeler" oldu.



7

Küçük İbo

Küçük İbo

Yaklaşık 20 sene önce Hülya Avşar'ın kucağına oturan Halil İbrahim Küçük sürekli bu konunun gündeme gelmesinden sıkıldığını söyleyerek şunları dedi; 'Ben o zaman küçüktüm, programda akış öyle gerçekleşti, Ben de kucağına oturdum, o an için güzeldi diyebilirim, o yaşta Hülya Avşar'ın kucağına oturmak bir şerefti, bana hala kucağına nasıldı diye soran oluyor, ben de güzeldi cevabını veriyorum.'



8

Deniz Baysal

Deniz Baysal

Teşkilat dizisinin yıldızı Deniz Baysal, geçtiğimiz günlerde bir set çalışanıa kötü davrandığını itiraf ederek, “En son ne zaman birinin gönlünü aldın?” sorusu üzerine de bir itirafta bulundu: “Daha yeni. Kostümle ilgili bir sıkıntı çıktı, ters bir anımdı. Sevdiğim bir ekip arkadaşımla aramda öyle bir an yaşandı. Hüngür hüngür ağladım. Sonra sarıldık, hallettik.”



9

Hülya Avşar

Hülya Avşar

"Bir erkek arada karısına çaktırmadan onu aldatmalı."



10

Gizem Özdilli

Gizem Özdilli

"Ben deniz ürünlerini severim. Mesela balık, tavuk yerim."



11

Halit Kıvanç

Halit Kıvanç

"Evet şimdi de huzurlarınıza İstanbul’un en eski anıtlarından birini, Ajda Pekkan’ı çağırıyorum.”



12

Hadise

Hadise

29 Ekim resepsiyonuna davet edilmesi üzerine, "O gün çok yoğunum. 30 Ekim olsa olmaz mı?"



13

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Canlı yayında, Bülent Ersoy ve sevgilisi Armağan'ın dans etmesi üzerine, "Reytingin a***** koyduk."



14

Mahmut Tuncer

Mahmut Tuncer

"B çok önemli bir harftir. B olmasa Bülent'e ülent, Bursa'ya ursa derdik."



15

Süleyman Demirel

Süleyman Demirel

"Genelevleri kapatalım da millet bizi mi sevsin?"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr