Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında ligin yeni ekibi Samsunspor sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi zorlu karşılaşmadan puan alarak ligde kalma hedefini gerçekleştirmek istiyor. Akdeniz ekibi ise başarılı geçen sezonda hanesine bir 3 puan daha ekleme hedefinde. Öte yandan maçın canlı yayın bilgileri ise merak konusu oldu. Peki Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

18.05.2024-17:07 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-17:07) Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Süper Lig’e bu sezon yükselen Samsunspor, sezonun başarılı ekiplerinden Alanyaspor ile evinde kümede kalma maçına çıkacak. Markus Gisdol ile beraber ligde önemli bir çıkış yakalayan ve gelecek sezon da Süper Lig’de mücadele etmenin kıyısında olan Karadeniz ekibi, Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor önünde hata yapmamayı planlıyor. Futbol severler ise Samsunspor Alanyaspor maçı hakkındaki kritik detayları öğrenmek için internete yönelmiş durumda. Peki Samsunspor Alanyaspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Samsunspor ile Alanyaspor’u karşı karşıya getirecek olan mücadele 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda başlayacak. Kritik karşılaşma Bein Sports (1 No’lu Kanal) üzerinden canlı yayınlanacak.

Samsunspor Alanyaspor maçı hakemi kim olacak? 

Samsunspor Alanyaspor maçı hakemi Mert Güzenge olacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Bahtiyar Birinci ve Murat Altan olacak. Mücadelede VAR hakemi olarak ise Özgür Yankaya görev yapacak.

Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Samsunspor tek yürek oldu

Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, Alanyaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Gisdol, ligin son maçını kendi sahalarında oynayacaklarını belirterek, "Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Onların desteği her zaman bizimleydi ve bu maçta da onları mutlu etmek istiyoruz," dedi.

Rakiplerinin zor bir takım olduğunu vurgulayan Gisdol, en iyi performanslarını sergilemeleri gerektiğini söyledi. Gisdol, son Konyaspor maçında Bennasser'in kart cezalısı, Alim Öztürk'ün ise sakat olduğunu hatırlatarak, "Bennasser bu maçta oynayabilecek ancak Alim'in durumu hala belirsiz. Maçtan bir gün önce onun oynayıp oynayamayacağına karar vereceğiz," ifadelerini kullandı.

Alanyaspor’da son durum

Fatih Tekke’nin yönetimindeki Alanyaspor, bu sezon ligde geride kalan 36 haftada 12 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Akdeniz ekibinde Oğuz Aydın, Ahmet Hassan, Novais, Yusuf Özdemir ve Efecan Karaca'nın performansları göz doldurdu. Alanyaspor, son maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Turuncu-yeşilliler, haftaya 50 puanla 7. sırada girecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal