Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Maçın muhtemel ilk 11’leri)

Süper Lig’de tüm gözler 37. haftada oynanacak olan Kayserispor Konyaspor maçında olacak. İki takım da küme düşme hattının hemen üzerinde yer aldığı için tansiyonu yüksek bir 90 dakika bizleri bekliyor. Peki Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

18.05.2024-16:32 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-16:32) Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Maçın muhtemel ilk 11’leri)

Trendyol Süper Lig’de artık ligin bitimine 2 hafta kaldı. Ligin zirvesinde olduğu gibi ligin dibinde de kıran kırana karşılaşmalar oynanacak. Kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Kayserispor ile Konyaspor, gelecek sezon da Süper Lig’de mücadele edebilmek için zorlu bir karşılaşma oynayacak. Mücadele öncesinde Kayserispor 41 puanda, Konyaspor ise 40 puanda bulunuyor. Peki Kayserispor Konyaspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak olan Kayserispor Konyaspor mücadelesi bugün saat 19.00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma maçın başlamasıyla beraber Bein Sports Max 2 kanalında canlı yayınlanacak.

Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Maçın muhtemel ilk 11’leri)

Kayserispor Konyaspor maçı hakemi belli oldu mu?

Kayserispor Konyaspor maçında Halil Umut Meler görev yapacak. 

Kayserispor Konyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Kayserispor ilk 11: Bilal | Carole, Jeanvier, Kolovetsios, Gökhan | Kartal, Shukurov, Bourabia | Boa Morte, Cardoso, Nazon

Konyaspor ilk 11: Slowik | Guilherme, Adil, Hadebe, Uğurcan | Nzonzi, Soner, Oğulcan, Ndao, Ethemi | Cikalleshi

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada kazanan taraf 2-0’lık skorla Konyaspor oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal