Ankara’da hayati maç: Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonluk kadar küme düşme haftası olarak da kabul edilen Süper Lig 37. haftada önemli maçlardan birisi de Ankaragücü ile Pendikspor arasında oynanacak. Ev sahibi kazanarak ligde kalmayı garantilemek, konuk ekip ise şansını son hafta taşımak istiyor. Peki Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11’ler ve detaylar…

18.05.2024-16:46 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-16:46) Ankara’da hayati maç: Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan Ankaragücü Pendikspor mücadelesi özellikle konuk Pendikspor için büyük önem taşıyor. İstanbul ekibi maçı kaybetmesi durumunda lige veda edecek. Öte yandan ev sahibi Ankaragücü ise taraftarının da desteğiyle kazanıp ligde kalmayı garantilemek istiyor. Peki Ankaragücü Pendikspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Futbol severlerin merakla takip edeceği Ankaragücü Pendikspor mücadelesinin başlama vuruşu 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak. Mücadele canlı olarak Bein Sports 4 ekranlarından izleyiciye ulaşacak.

Ankara’da hayati maç: Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ankaragücü Pendikspor maçı hakemi ve VAR hakemi kim olacak? 

Ankaragücü Pendikspor maçını yönetecek olan hakem Volkan Bayarslan olacak. Mücadelenin VAR hakemi ise Belçika Futbol Federasyonu’ndan Brent Staessens olacak.

Ankaragücü Pendikspor muhtemel ilk 11’ler:

Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Pedrinho, Bassogog, Flips, Efkan, Chatzigiovanis, Sowe.

Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan, Welinton, Emre Taşdemir, Midtsjö, Lusamba, Halil Akbunar, Gökcan, Diaby, Erencan.

Ankaragücü’nde Morutan, Atakan Çankaya, Hanousek ve Alper Uludağ maçta forma giyemeyecek. Konuk Pendikspor’da ise Thiam, N’Diaye ve Murat Akşit takımını yalnız bırakacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal