Reklam Kurulu’ndan rekor ceza yedi: Psikolog Buse Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medyada verdiği tavsiyelerle gündem olan Psikolog Buse Aydın, Reklam Kurulu’ndan yediği ceza ile gündeme oturdu. Peki Psikolog Buse Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

17.05.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 17.05.2024-16:56) Reklam Kurulu’ndan rekor ceza yedi: Psikolog Buse Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Son zamanlarda özellikle cinsel anlamda verdiği tavsiyelerle sosyal medyada sıkça adı geçen isimlerden birisi olan Psikolog Buse Aydın, bu kez Reklam Kurulu tarafından aldığı ceza ile gündem oldu. Reklam Kurulu, Aydın’a 500 bin lira tutarında ceza kesti. Peki Psikolog Buse Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Psikolog Buse Aydın kimdir?

Psikolog Buse Aydın bir Youtube programına konuk olarak katılarak burada 24 yaşında olduğunu belirtti. Kendine özgü tarzı ve canlı yayınlarda verdiği mizahi yanıtlar, Aydın'ın bir psikologdan ziyade sosyal medya fenomeni olarak tanınmasına yol açtı.

Reklam Kurulu’ndan rekor ceza yedi: Psikolog Buse Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

TikTok platformunda başladığı yolculuğuna hızla devam eden Aydın, burada paylaştığı videolarla milyonlarca izlenmeye ulaştı. İlişkiler, cinsel sağlık ve psikoloji konularında bilgi verirken, izleyicileriyle etkileşim içinde olmayı da ihmal etmiyor.

YouTube kanalı üzerinden de içeriklerini paylaşan Buse Aydın, Aydın Psikoloji YouTube kanalında 256 bin aboneye ulaşarak sosyal medyada sağlam bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal