Kardeşlerim 129. bölüm 2. fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in 129. bölümünde neler olacağı merak ediliyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla beraber bu soru yanıt buldu. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

18.05.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-17:35) Kardeşlerim 129. bölüm 2. fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Yiğit Koçak’ın başrol oyuncuları olarak yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni bölüm hakkındaki araştırmalar dizinin yeni bölümünün başlamasına kısa bir süre kala devam ediyor. ATV’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan yapımın 129. bölümü hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Polis tarafından gözaltına alınan Aybike ve Yasmin, derin bir korkuya kapılırlar. Bu duruma hemen müdahale eden Şevval ve Akif, Gökhan'ı gömdükleri yere gittiklerinde büyük bir şok yaşarlar. Süsen ile ayrılığın yarattığı şoku atlatamayan Ömer, kolay kolay vazgeçmeye niyetli değildir. Orhan'ın evinden ayrılan Ayten ve Cansu, onu kıskandıracak yeni bir yere taşınırlar. 

Kardeşlerim 129. bölüm 2. fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Hamile olduğunu öğrenen Nebahat, bu haberi Akif'le paylaşma konusunda kararsız kalır. Ayaz'ın Cansu'ya karşı yaptığı beklenmedik hamle, Sarp'ın öfkesini artırır. Ataman Koleji'nde düzenlenen sürpriz yarışma sırasında, Tolga'nın taksisiyle pikniğe giden çocuklar, dönüş yolunda hiç beklemedikleri bir manzara onları karşılayacaktır.

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de ATV’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal