Arka Sokaklar 675. bölüm fragmanı ve özeti: Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Şevket Çoruh’un da kadroya katılmasıyla iddiasını artıran dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar…

17.05.2024-17:50 - (Son Güncelleme: 17.05.2024-17:50) Arka Sokaklar 675. bölüm fragmanı ve özeti: Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

D Media yapımcılığında yıllardır Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Arka Sokaklar’ın yeni bölümü her hafta Cuma günleri seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Mesut Komiser karakteriyle tanınan Şevket Çoruh’un ve Selin Komiser karakteriyle akıllarda kalan Oya Akar’ın yeniden dönüşüyle birlikte kadrosunu güçlendiren dizinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu araştırılıyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Eski suç örgütü kalıntıları, son planlarını devreye soktu. Mesut'u izleyen Uğur, eski iş ortağı Ferruh'tan lojistik destek talep etti. Mesut, onların güvenliğini sağlamak için Selin, Tunç ve Garip'i Rıza Baba'nın evine yerleştirdi. Bu sırada istihbaratçı Musa bir saldırıya uğradı ve yardımına yine kendi ekibi yetişti.

Arka Sokaklar 675. bölüm fragmanı ve özeti: Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Emniyete geri dönen Mesut'un ilk sorgusu tüm polisler tarafından dikkatle izlendi. Doktor Alpay, kızı Gizem'in ölümünden sorumlu tuttuğu Oğuz'a cezasını kendi vermek istedi. Ancak bu karar kendisini geri dönülmez bir yola sokabilir. Diğer yandan Şule, ev arkadaşı Yasemin ve erkek arkadaşı Berkecan tarafından kurulan bir tuzakta adeta bir oyuncağa dönüştürülmek üzere.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal