Melis İşiten İle Sergen Deveci Aşk Yaşıyor!

Şimdilerde ATV'nin 'Maraşlı' dizisinde rol alan Melis İşiten, 2019 yılında Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayırmıştı. Bu evliliğinden bir kızı olan güzel oyuncu, yeni bir aşka yelken açtı. İşiten, gönlünü Sergen Deveci'ye kaptırdı.

25.03.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-11:28) Melis İşiten İle Sergen Deveci Aşk Yaşıyor!

Melis İşiten,2014 yılında nikah masasına oturduğu Uraz Kaygılaroğlu ile görüş ayrılıkları nedeniyle 2019'da sürpriz bir şekilde yollarını ayırmış, bu ayrılık çiftin hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ada adında bir kız çocukları olan çift, boşanmalarına rağmen sık sık bir araya geliyor. Hatta bu sebeple ikilinin zaman zaman barıştığı iddia ediliyordu.

Ancak Uraz Kaygılaroğlu'nun meslektaşı Berrak Tüzünataç ile aşkını ilan etmesinden sonra, İşiten'in de gönlünü komedyen Sergen Deveci'ye kaptırdığı gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu, aşkını Instagram hesabından açıkladı.

YENİ AŞKINI BÖYLE DUYURDU

Ünlü oyuncu, paylaşımında Deveci'yi etiketleyerek, ‘Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi. Affedilir diyorum yani, öpünce diyorum geçer, yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun"’ şeklinde bir yorumda bulundu. 


DAHA ÖNCE DEVECİ'NİN PROGRAMINA KATILMIŞTI

Melis İşiten, sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen Sergen Deveci'nin Youtube kanalından yayınlanan 'Sergen Deveci ile Daniska Show' programına katılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal