Ünlü Sunucu Seren Serengil Tam İyileşiyorken Aldığı Acı Haberle Adeta Yıkıldı!

Ekranların sevilen sunucusu Seren Serengil, tam düzeldi denirken yeniden yeni bir acıyla baş başa kaldı. Ünlü sunucu aldığı haber karşısında ağlamaktan helak oldu. İşte detaylar…

08.01.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-12:17)

Sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programıyla son yıllarda gündemden düşmeyen ünlü sunucu Seren Serengil, geçirdiği ameliyat sonrası yeni yeni toparlanmaya başlamıştı. 43 kiloya kadar düşen ve yaşadığı birçok sağlık problemi nedeniyle ameliyat masasına yatan ünlü sunucu, ameliyat sonrası kendini toparlayabilmeyi arzulamıştı. Sağ salim çıktığı ameliyattan iyi haberlerini paylaşan Serengil, kısa sürede ayaklanıp yavaş yavaş kilo almaya başlamıştı. Hayranlarına sağlık durumu hakkında iyi paylaşımlarda bulunan ünlü sunucudan bu sabah herkesi kahreden bir haber geldi. Yakın arkadaşının eşinin kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini duyuran ünlü sunucu, arkadaşının üzüntüsüyle adeta yıkıldı. Acısını sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı cümlelerle anlatan başarılı sunucu, hem hayranlarını hem de yakın dostlarını yazdığı o ifadelerle derinden yaraladı. 

SERENGİL: AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR AĞLADIM

Ünlü sunucu Seren Serengil 23 yıldır danışmanlığını yapan arkadaşının 20 yıllık eşini kaybettiğini duyunca neye uğradığını şaşırdı. Aldığı haberle adeta yıkılan Seren Serengil, arkadaşlarının fotoğrafını paylaşarak duydu dolu sözlere yer verdi. ünlü sunucu; ‘’Ebru benim 23 yıldır danışmanım, zamanla kardeşim oldu...Hiç ayrılmadık her şeyimle güvendiğim inandığım tek insandır üstüme titrer birde onun Hakan'ı vardı 20 yıldır tek kendinden çok sevdiği Hakan'ı.. Dünyanın en iyi adamıydı.. Bu sabah kalp krizi geçirdi ve onu kaybettik avazım çıktığı kadar böğüre böğüre hiç kimsenin arkasından ağlamamıştım ebrum nasıl yaşayacak şimdi. Bütün hayatı oydu… Nasıl alışacak bu duruma biz nasıl alışacağız bilmiyorum bu fotoğrafı nice 'e gittiğimizde ben çekmiştim.. Benim nikah şahidimdiler darısı başınıza demiştim mutluluk bu fotoğrafta kaldı " sevenin biri ölünce diğeri yaşayamaz" çünkü.. Hakanım mekanın cennet olsun Ebru' n bize emanet’’ sözleriyle herkesin kalbine dokundu.

seren serengil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal