Seren Serengil Canlı Yayında Altına Kaçırdığını İtiraf Etti! Ünlü Sunucu Sağlık Durumuyla İlgili Konuştu

Ünlü sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda apar topar ameliyata alınmıştı. Serengil’den hastalığında yaşadığı problemlerle ilgili açıklama geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.12.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-14:26)

Geçtiğimiz yıllarda zayıflamak için mide küçültme ameliyatı olan Seren Serengil, ameliyatın ardından bir türlü sağlığına kavuşamadı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunucu olan Serengil, her yayınında sağlık problemlerinin daha da kötüye gittiğini belirtmekten kaçınmamıştı. Son aylarda sağlık durumu daha da kötüye giden ünlü sunucu, organlarının iflas etmek üzere olduğunu belirtmişti. Ameliyat olmazsa öleceğini söyleyen Serengil, geçen günlerde acilen ameliyata alındı. Ünlü sunucu ameliyattan önce çıktığı son yayınında sevenlerinden istediği dua ile çok korkutan Seren Serengil, sonrasında ameliyata alındı. Riskli ameliyattan sağ salim çıkan Serengil, hayranlarının yüreğine su serpti. 

SERENGİL: ARTIK YEMEK YİYEBİLİYORUM

Geçirdiği mide ameliyatından sonra gün geçtikçe eriyen Serengil, en son 43,5 kiloya kadar düşmüştü. Genç yaşta kemik erimesi başlayan ünlü sunucu, eğer ameliyat olmazsa kemiklerinin kırılacağını söyledi. Ameliyattan sonra ilk yayınına çıkan ünlü sunucu, ‘’Çocuğumu kaybetmişken 76 kiloydum. İkinci ameliyata 67 kilo ile girdim. Benim de hatam var burada. Benim tanıdıklarımın hiç birisi obez değildi, bu ameliyatı yaptırdıklarında. Son derece erteleyen umursamayan bir yapım vardı benim’’ dedi. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir güncelleme yapan ünlü sunucu ise iyileşmeye başladığını söyleyerek; ‘’Sizlerde benim ailemsiniz herkes her şeyi biliyor. Altıma ediyordum ben. Baygınlık geçiriyordum, fenalaşıyordum. En son nefes alamıyordum. Ameliyat olmasaydım belki bugün aranızda olamayacaktım. Yemek yiyorum şimdi. 'Aaa, fenalaşmadım. Saniyesinde tuvalete gitme gereği duymadım' diyorum. Kesinlikle yanlış ameliyatı yapan doktorla hukuki süreç devam ediyor’’ ifadelerini kullandı. 

seren serengil hasta

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal