Berdan Mardini'yi Aldattığı Sevgilisine de İhanet Eden Fatoş Yelliler'den İlk Açıklama Geldi!

Eşi Berdan Mardini’yi Gökhan Göz ile aldatan Fatoş Yelliler’in bu kez de sevgilisi Göz’ü aldattığı ortaya çıkmıştı. Yelliler konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. İşte detaylar…

28.12.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-09:53)

Berdan Mardini’yle evliliği sürerken ünlü şarkıcıyı Gökhan Göz ile aldatan Fatoş Yelliler hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Gülşah Saraçoğlu’nun eski sevgilisi Gökhan Göz, Yelliler ile aşk yaşamaya başladığını duyurmuştu. Evli ve iki çocuk annesi Yelliler de, Göz ile ilişki yaşadığını doğruladıktan sonra, sosyal medyadan da aşk pozlarını paylaşmaya devam etti. Ünlü şarkıcıya ihanet eden Yelliler’in sevgilisi Göz’e de ihanet ettiği ortaya çıkınca ortalık iyice karıştı. Aldatıldığını öğrenen Gökhan Göz konuyla ilgili sosyal medya hesabından ifşaları yayınlarken, sevgilisine aldığı hediyeleri de yaktı. O görüntüler sosyal medyada çok konuşulurken, Yelliler hakkında çıkan iddialara karşı bir açıklama yaptı. 

İHANET SARMALINDA İLK AÇIKLAMA 

İş insanı Gökhan Göz, ilk önce kendisi için eşini aldatan Yelliler’le aşk pozları verip sonrasında aldatıldığında ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü iş insanı Yelliler’in evli insanlarla olan konuşmalarını sosyal medyadan yayınlayıp, altına öfke kustu. Ardından sevgilisine aldığı hediyeleri yakan Göz, ‘’Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz’’ ifadelerini kullandı. 

fatoş yelliler ve gökhan göz

YELLİLER ALDATMAYI İNKAR ETTİ

Gökhan Göz’ün ortaya attığı mesaj ifşalarından sonra Fatoş Yelliler, Instagram hesabından yayınladığı bir yazıyla konuya ilişkin bir yalanlama getirdi. Yelliler; ‘’Eski tarihli mesajları birlikteliğimiz bile söz konusu değilken şu an güncel mesajlarmış gibi gösterip birlikte olduğumuz sürece bağlamak, sadakatsizlikle suçlamak ve farklı algılar yaratmak çok acımasızca. Herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıp sadece Allah'a havale ediyorum. Herkesin yolu açık olsun. Bu konuyla ilgili yapacağım son açıklamadır’’ diyerek aldatma iddialarını yalanladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal