Fatoş Yelliler’in İhanet Üçgeni Genişledi! Şarkıcı Berdan Mardini’yi Aldattığı Gökhan Göz'ü de Aldattı!

Berdan Mardini’yi aldatıp Gökhan Göz’le aşk yaşamaya başlayan Fatoş Yelliler bu kez de eşini aldattığı sevgilisini aldattı. Haberi alan Gökhan Göz çılgına döndü.

27.12.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-14:25)

Berdan Mardini ile yaşadığı aşk sonucu nikah masasına oturan Fatoş Yelliler hakkında geçtiğimiz aylarda bomca bir iddia ortaya atılmıştı. Ünlü şarkıcının eşinin Mardini’yi aldattığına yönelik iddialar gündemi kasıp kavururken, konuyla ilgili açıklamalar ve ifşalarda ardı ardına gelmişti. Mardini’nin eşi Yelliler’in eşini Gökhan Göz’le aldattığı ve yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Bu konunun ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada paylaşımlarına devam eden ikili, sosyal medyada ve magazin gündeminde büyük bir tepkinin toplanmasına neden olmuştu. Ünlü şarkıcıya ihanet eden Yelliler, bu kez de eşini aldattığı sevgilisini de aldattı. Bunu öğrenen sevgilisi Gökhan Göz ise çıldırdı. 

GÖKHAN GÖZ ÇILGINA DÖNDÜ

Şarkıcı Berdan Mardini’yi aldatan Fatoş Yelliler, bu kez de eşini aldattığı sevgilisini aldattı. Gökhan Göz kendisini aldatan sevgilisi Yelliler’in evli insanlarla yapmış olduğu konuşmaları sosyal medya hesabından ifşaladı. Kendisini aldattığını iddia eden Göz tüm sinirini Yelliler’e aldığı kıyafetleri yakarak çıkardı. Ayrıca evli insanlarla yaptığı konuşmaları da ifşalayan Göz, sosyal medya hesabından duygularını şu şekilde dile getirdi; ‘’Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz’’ dedi. Bu açıklamaların ardından öncelikle aldatılan eş olan şarkıcı Berdan Mardini’nin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

Fatoş Yelliler ihaneti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal