Seren Serengil Sevgilisi Mustafa Tohma’nın Ailesine Girdi! Ünlü Sunucu Gelin mi Oluyor?

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Seren Serengil’i sevgilisi Mustafa Tohma bir an olsun yalnız bırakmıyor. Ünlü sunucunun Tohma ailesiyle paylaştığı fotoğrafı ise akıllara evlilik sorularını getirdi. işte habere ilişkin detaylar…

27.12.2021-14:56 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-15:08)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yıllardır sunuculuğunu üstlenen Seren Serengil, yaşadığı birçok sağlık problemleri nedeniyle sık sık hastanelik oluyordu. Yıllar önce geçirmiş olduğu mide ameliyatı sonrası kendisini bir türlü toparlamayan güzel sunucu, zayıflamanın beraberinde birçok rahatsızlığı da gündeme getirmişti. Ünlü sunucunun basın mensuplarına ve canlı yayınında yaptığı sağlık problemleriyle ilgili açıklamaları ise, hem sevenlerinin hem de sevmeyenlerinin dahi yüreğine dokunmaya yetmişti. Seren Serengil girmiş olduğu riskli ameliyattan sağ salim çıkar çıkmaz ise sevgilisi Tohma, bir an olsun elini yalnız bırakmadı. Ünlü sunucunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf ise çok konuşuldu. Başarılı sunucu sevgilisi Tohma’nın ailesiyle bir araya geldi. 

SERENGİL’DEN AİLE PAYLAŞIMI GELDİ

Ünlü sunucu Seren Serengil, uzun bir süredir boğuştuğu hastalıklarının yanı sıra güzel bir ilişkiye de devam ediyor. Serengil, sevgilisi Tohma ile dolu dizgin yaşadıkları aşklarını sosyal medyadan da paylaşmadan etmiyor. Geçtiğimiz haftalarda apar topar ameliyata alınan başarılı sunucunun ziyaretine sevgilisi Tohma’nın ailesi geldi. Ziyaretten sonra birlikte fotoğraf çekilen dörtlü, sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Serengil sevgilisi Tohma ve ailesiyle olan fotoğraflarının altına; ‘’Tohma’s family. Aileye girdik pozu, sağolsun geçmiş olsuna gelmişler’’ notu ile paylaştı. Ünlü sunucunun aileye girdik paylaşımından sonra “evlilik yakın mı?’’ soruları akıllara geldi. Serengil’in uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Tohma ile sağlığına kavuştuktan sonra nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Güzel sunucunun konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı ise hayranları arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Seren Serengil ve Sevgilisi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal