Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’i Görmek İsteyen Balıkesir’e Gidecek! Ünlü Oyuncunun Yeni İşi Belli Oldu

Ünlü oyuncu Burcu Biricik eşi Emre Yetkin’le birlikte büyük bir girişime adım attı. Güzel çift butik otel açmak için kolları sıvadı. İşte detaylar…

12.01.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-17:48)

Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Biricik uzun süredir aşk yaşadığı Emre Yetkin ile ilişkilerini bir adım öteye taşımaya karar vermişlerdi. 2016 yılında nikah masasına oturan çift, verdikleri bu kararla sevdiklerini ve hayranlarını oldukça mutlu etmişti. Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin’le görkemli bir düğüne imza atarak unutulmaz düğünler arasında yerini almıştı. Hem aşkta hem de işte kazanan Burcu Biricik ise, yer aldığı her projede gösterdiği oyunculuk performansı ile unutulmaz birçok karaktere imzasını atmıştı. Fakat Biricik’in Kırmızı Oda ve son dizisi Camdaki Kız’daki oyunculuğu, tartışılamayacak kadar çok beğenildi. Güzel oyuncu Camdaki Kız’da hayat verdiği Nalan karakteriyle herkesi kendine hayran bıraktı. Kariyerinde büyük bir dönüm noktası yaşatan dizilerden biri olan Camdaki Kız, gerçek hayat hikayesinden uyarlanması nedeniyle de seyircinin üzerinde büyük bir tesir alanı yaratmayı başardı. Dizideki performansının yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen Biricik, yeni işi için kolları sıvadı. 

BUTİK OTEL AÇMAYA HAZIRLANIYORLAR

Güzel oyuncu Burcu Biricik reklamcı eşi Emre Yetkin ile yeni bir yola girmeye hazırlanıyor. Ünlü çift Balıkesir Ayvalık’ta bir butik otel açmak için kollarını sıvadı. Ayvalık’ın Küçükköy semtinden bir taş ev alan başarılı çift, aldıkları evi butik otele dönüştürerek milyonluk bir yatırımın altına imzasını attı. Butik otelin yaz aylarında açılması için çalışmaları hızlandıran ikili, bir odasını kendilerine ayırarak hem tatil yapacak hem de oteli işletecek. 

burcu biricik emre yetkin otel açıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal