Burcu Biricik Dayanamadı! Takipçilerine Demediğini Bırakmadı

Türkiye'deki yangınlar devam ederken başarılı oyuncu Burcu Biricik, Tema Vakfına bağışta bulunanlara sosyal medyadan tepki göstermişti. Yaptığı paylaşım sonrasında takipçileri tarafından linçe uğrayan Biricik, isyan etti.

02.08.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-10:11)

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yangın haberleri yürekleri dağlıyor. Yangınların kontrol altına alınamaması herkesi korkutuyor. Ünlü isimler de yangınlarla ilgili paylaşımlarıyla gündem oluyor. Son olarak 'Camdaki Kızın' başrol oyuncu Burcu Biricik'ten de tepki geldi.

'KENDİME BİR SÖZ'

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan güzel oyuncu, 'Kendime bir söz: Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma ciğerinin nasıl yandığını unutma. Balık hafızalı olup 2 gün sonra o otelleri paraya boğma!' dedi.


'ŞEYTAN BİLE YAPMAZ'

Paylaşımına tepkiler gelen Biricik'ten ikinci kez açıklama geldi. Biricik 'Sanmayın ki bir önceki paylaşımımı bu alanların rant, otel için yakıldığını ima etmek için paylaştım. Böyle bir kötülüğü şeytan bile pata için yapamaz. Yapanlara, bize bu cehennemi yaşatanlara kan kusuyorum o ayrı. Ben her şey olup gittiğinde bu durumu fırsat bilen fırsatçılar için söylüyorum. Ormanlarımızı yeniden yeşerttiğimiz  şükürle huzurla baktığımız koruduğumuz güzel günlere' açıklamasında bulundu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal