Lerzan Mutlu’dan Demet Akalın’a Gözdağı: Uyarırsam Etrafında Dostun Kalmaz!

Deha Bilimler ile Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk yaşadığı iddialarına Demet Akalın’dan onaylar bir yanıt gelmişti. Akalın’ın sözlerine kavgalı olduğu Lerzan Mutlu’dan cevap geldi. İşte detaylar…

12.01.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-16:57)

Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen evli ve üç çocuk babası şarkıcı Deha Bilimler’in, modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşadığına yönelik iddiasına Demet Akalın’dan yanıt gelmişti. Bilimler ile Saraçoğlu haklarında çıkan bu haberleri canlı yayına bağlandıktan sonra yalanlarken, Akalın’ın ‘’Uyarmıştım’’ sözü her şeyi alt üst etmişti. Bu açıklamanın ardından evinden kapı dışarı edildiğini söyleyen Bilimler ise magazin gündemine damgasını vururken, ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın konuyla yapacağı açıklama merakla beklenmişti. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektiflerine yansıyan güzel şarkıcı, modacısı Pınar Kerimoğlu ile görüntü verdi. Muhabirlerin modacı Gülşah Saraçoğlu’nun kendisine dava açmak için hazırlandığı söyledikten sonra Akalın; ‘’Ne için mahkemeye verileceğim? “Ailesi olan insan biraz daha dikkat etmeli” dedim. Bunun nesi kötü. Yoksa bana dost, her zaman dost. Aleyna’ya laf söylediğim zaman bile insanlar yanlış anlıyor. Ama gerçekten çok ufak yaşı. O kabul etmiyordur ama bir abla olarak onu da uyarıyorum. Biz bu yollardan geçtik’’ şeklinde verdiği yanıt çok konuşulmuştu.

MUTLU: SANA KALDI HERKESİ UYARMAK

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın yaptığı bu açıklamaların ardından arasının bozuk olduğu ve daha önce de mikser damgası yediği Lerzan Mutlu’dan bir açıklama geldi. Mutlu, ünlü şarkıcının yaptığı açıklamalarına sinirlenerek; ‘’Sana kaldı herkesi uyarmak! Sen insanların asla iyiliğini falan istemiyorsun! O anda işine nasıl gelirse! Gündemde nasıl kalırsan o taraftasın! Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Ya ben de senin yaptığın gibi dedikodusunu yaptığın insanları uyarırsam etrafında dostun kalmaz! Hayır, böyle konuşuyorsun bilmesem inanacağım. Ulan söylemediğim şeyi söylemiş gibi insanlara söyleyip beni küstürdün. 'İyiyim' diye takılma senin gerçeğini bilene komik oluyor’’ diye karşılık verdi. 

demet akalın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal