Mustafa Sandal’ın Eski Halinden Eser Kalmadı! Ünlü Şarkıcının Yüzündeki Değişim Hayranları Tarafından Topa Tutuldu

Son zamanlarda yaşadığı ilişki ve evlilik hazırlıkları ile gündeme gelen başarılı şarkıcı Mustafa Sandal, paylaştığı son fotoğrafla takipçilerini şaşkınlığa uğrattı.

12.01.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-14:48)

Sesi ve şarkılarıyla bir dönem pop müziğine damga vuran başarılı şarkıcı Mustafa Sandal, son zamanlarda yeni ilişkisi ve evlilik hazırlıklarıyla gündeme geliyor. Yıllar önce uzun bir süre aşk yaşadığı Emina Jahovic ile dünya evine giren şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda evliliğini noktalamıştı. Eski eşi Jahovic’le aralarında çıkan nafaka anlaşması sebebiyle araları bozuk olan eski eşler, yalnızca çocukları için bir araya geliyor. Önceki gün 52 yaşına basan ve yaşına rağmen yıllara meydan okuyan yetenekli şarkıcının sevgilisi, ünlü popçunun doğum gününü kutladı. Sosyetenin tanınmış simalarından olan Melis Sütşurup, 52 yaşına basmış olan sevgilisinin doğum gününü; ‘’Belki benden önce birilerinin arabası vardı, belki kızlar çeyizini düzmüş seni bekliyordu, belki de suç sendeydi. Ama hepsi bizi bugünlere hazırladı Kito'm. Ben her zaman yanındayım, yüzün gülsün diye, huzurlu ol diye. İyi ki doğdun gelecekteki soyadım’’ şeklinde yazarak ünlü şarkıcının yeni yaşını kutlamıştı.

SANDAL: MESAJLARINIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Pop müziğine yaptığı şarkılar ile damgasını vuran, hatta bazı şarkılarının yediden yetmişe herkesin ezbere bildiği şarkılara sahip olan Mustafa Sandal, 52 yaşına girdi. Objektif karşısına geçip doktoru ile poz veren ünlü şarkıcı, doğum gününü kutlayan takipçilerine ve yakınlarına şu şekilde teşekkür etti; ‘’Canım dostlarım, yol arkadaşlarım; sosyal medyadaki doğum günü mesajlarınız beni çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkürler. Siz de iyi ki doğdunuz, iyi ki böyle güzel bir ülkemiz var ve ben sizler için besteler yapıp, şarkılar söylüyorum’’ ifadelerini kullandı. Ünlü popçunun bu açıklamalarından ziyade, paylaştığı fotoğraftaki yüzü dikkat çekti. Eski halinden eser kalmayan şarkıcının yüzündeki değişime yüzlerce yorum geldi. Takipçileri ünlü şarkıcının yüzüne filtre yapmasına kızarak ‘’Doğal halin çok daha iyi’’ yorumunda bulundu. 

mustafa sandal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal