Survivor All Star 2022’nin Kadrosunda Beklenmedik Değişiklik! Nisa Bölükbaşı’nın Yerine Başka Yarışmacı Getirildi

Ekranların sevilen yarışması Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden iddialı yarışmacılarıyla gümbür gümbür geliyor. O yarışmacılardan birinden gelen kötü haber ise hayranlarını derinden üzdü. İşte detaylar…

12.01.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-14:18)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor macerası her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranlara gelmeye devam ediyor. Özenle seçilmiş kadrosu ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla 2022 yılına damgasını vurmaya hazırlanan yarışmanın yeni sezonunda, geçmiş yıllarda başarı göstermiş yarışmacılar yeniden birbirleriyle yarışacak. Survivor All Star 2022’nin kadrosunda ise; ‘’Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yer alıyor. Ünlüler takımındaki isimler ise; ‘’Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak’’ gibi yarıştıkları döneme damgasını vuran isimler yer alıyor. 

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da bu yıl birbirinden hırslı yarışmacılar yer alıyor. Geçmiş yıllarda birçok başarıya imza atmış ve isimlerini unutulmazlar arasında yazdırmış olan yarışmacılar, tekrar bir araya geldi. İlk bölümü 15 Ocak’ta yayınlanacak olan Survivor All Star, bomba gibi kadrosuyla ekranlara gelecek. Büyük ödülü kazanmak için aylarca yarışacak olan yarışmacılardan gönüller kadrosunda yer alan Nisa Bölükbaşı’nın ise kadrodan çıktığı duyuruldu. Yayınlanan ilk fragmanda Bölükbaşı’nın yerine Yağmur’un dahil olduğu görüldü. Yarışma öncesi yapılan rutin kontrollerde koronavirüs testi pozitif çıkan Nisa Bölükbaşı’nın yerine Yağmur Banda’nın geldiği görüldü. Yapılan bu açıklamadan sonra Bölükbaşı’nın hayranları duruma çok üzülürken, tekrar yarışmaya dönüp dönmeyeceği ise bilinmiyor.

survivor nisa bölükbaşı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal