Survivor 2020’nin Yarışmacısı Meryem’in Hilesi Ortaya Çıktı

Yarışmadaki performası kadar güzelliği de dillerde olan Survivor 2020’nin yarışmacısı Meryem Kasap’ın güzelliğini doktorlara borçlu olduğu ortaya çıktı.

15.10.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-14:03) Survivor 2020’nin Yarışmacısı Meryem’in Hilesi Ortaya Çıktı

Yarıştığı süre boyunca kendinden sıkça bahsettiren Meryem Kasap’ın estetiksiz halleri geçtiğimiz gün sosyal medyayı adeta salladı. Medyada görünen bir çok güzel gibi onun da güzelliğinin sahte olduğu bir çok estetik operasyon geçirdiği fotoğraflardan net bir şekilde anlaşılıyor. Henüz 29 yaşında olan Meryem Kasap estetiksiz haliyle uzun süre gündemde kalmayı başarabilir.

MERYEM’İN GÜZELLİK HİLESİ; BURNU ESTETİKMİŞ

Sosyal medyaya düşen fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla Meryem Kasap güzelleşmek için paraya kıymış. Başarılı bir estetik ameliyatı ile adeta bambaşka biri olmayı başaran Meryem Kasap daha sonra yarışmaya başvurarak güzelliğinden faydalanmak ve şöhret yakalamak istemiş. Yarışmada sıksık güzelliği ile ön plana çıkar gönüllülerin önemli ismi Meryem Kasap burnundan ve birkaç farklı noktasından estetik olmuş. 

Survivor Meryem

SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR? NE İŞ YAPAR?

Surivivor yarışmasıyla şöhret kazanan ve geniş kitlelerin kendisini tanımasını sağlayan Meryem Kasap’ın nereli olduğu ve ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu internette en çok aratılan kelimelerden bazıları. 1992’nin Mayıs ayının 1’inde Karadeniz’in en büyük illerinden biri olan Trabzon’da doğan  Meryem Kasap’ın 2 de kardeşi var. Ne iş yaptığı merak edilen Meryem Kasap bir sporcu. Türkiye’de bir çok yarışmada ödül kazanan sporcu Survivor yarışmacısı Meryem Kasap bir atlet. 

Meryem

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal