Mustafa Sandal’ın Mal Varlığını Saklamak İçin Kullandığı Yöntem İfşa Oldu

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Mustafa Sandal’la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Sandal’ın mal varlığını kaçırmak için kullandığı yöntemi ifşa etti.

08.10.2021-13:56 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-14:10) Mustafa Sandal’ın Mal Varlığını Saklamak İçin Kullandığı Yöntem İfşa Oldu

Uzun süre evli kaldıktan sonra iki çocuğuna rağmen Emina Jahovic’den boşanan Mustafa Sandal geçtiğimiz günlerde de eski eşine ödediği nafakanın iptali için mahkemeye başvurdu. Sandal aynı zamanda eski eşine tanıdığı diğer imkanların da iptal edilmesi yönünde mahkemeye dilekçe verdi.

ÇOCUKLARININ ANNESİNE ÖDEDİĞİ NAFAKA ÇOK GELDİ

İki çocuğunun annesine mahkeme kararıyla ödediği 15 bin lira nafaka çok gelen Mustafa Sandal mahkemeye baş vurarak bu nafakanın iptal edilmesini isterken aynı zamanda Beykoz Çubuklu Vadi’de bulunan evden sağlanan imkanların da mahkeme kararıyla iptal edilmesini talep etti. Yıllarca evli kaldığı eşine ödediği nafakanın iptalini isteyen Sandal konuyla ilgili açıklama yapmazken eski eşi Emina Jahovic sessizliğini bozdu. Sandal’ın nafakanın iptali için başvurduğu yöntem ise başka bir tartışma konusu oldu.

Mustafa Sandal ve Emina

EMİNA JAHOVİC SANDAL’LA İLGİLİ HER ŞEYİ İFŞA ETTİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ın nafaka iptali davasında nasıl usulsüzlük yaptığını ve üç kuruş para için ne yolları denediğini ifşa etti. Emina Jahovic, Sandal’ın nafakanın iptal edilmesi için üzerindeki tüm mal varlıklarını annesinin üzerine yaptığını adeta geçinmek için yardıma muhtaç bir insan haline düşmüş gibi gösterdiğini iddia etti. Karnını zor doyuruyormuş gibi gösteren Mustafa Sandal’ın mahkemeye sunduğu tüm beyanların yalan olduğunu söyleyen eski eş Sandal’ın gerçek yüzünü gazetecilerle paylaşmış oldu. Çok ağır sözler söyleyen eski eş Emina; “açdığı bu dava ile babalıktan da boşandı” dedi.

nafaka iptali

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal