Emina Jahovic Mustafa Sandal Hakkında Sert Konuştu!

Emina Jahovic, çocuklarının nafaka miktarını düşürmek isteyen Mustafa Sandal hakkında sert konuştu. Jahovic, tüm haklarını mahkemede arayacağını belirtti.

07.05.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-17:40) Emina Jahovic Mustafa Sandal Hakkında Sert Konuştu!

3 yıl önce tek celsede boşanan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 2 çocuğunun nafaka davası yüzünden birbirine girdi. Sandal, pandemi dolayısı ile zor günler geçirdiğini belirterek aylık nafaka miktarını düşürmek için mahkemeye başvurmaya hazırlanınca Jahovic oldukça sert tepki verdi. Konu hakkında açıklama yapan Jahovic, Sandal'ın çocukları için nafaka ödemediğini kendisine olan toplam borcunun 740 bin TL olduğunu belirtti. 2008 yılında dünya evine giren Mustafa Sandal ve Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2018 yılında tek celsede boşandı. İki çocuğu için sık sık bir araya gelen ikilinin dostlukları kısa sürdü. Nafaka davası yüzünden araları açılan ikiliden Jahovic, eski eşine kendisine ödemeyi taahhüt ettiği nafakayı tam 26 ay boyunca vermediği iddiasıyla icra takibi başlattı. Karşılıklı atışmaların yaşandığı nafaka davasında son hamle, Mustafa Sandal'dan geldi.

'MUSTAFA'NIN BANA 740 BİN TL BORCU VAR'

Pandemiden dolayı ekonomik sıkıntı yaşadığını söyleyen Sandal'ın aylık 25 bin TL olan nafakanın 10 ya da 15 bin TL'ye düşürülmesi için mahkemeye gideceği iddia edildi. Eski eşinin hamlesiyle ilgili ülkesi Sırbistan'daki gazetecilerle konuşan Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ın kendisine 26 ay boyunca tek kuruş ödemediğini ve toplam nafaka borcunun 73 bin 580 euro yani yaklaşık 740 bin TL olduğu iddiasını ortaya attı. 

TÜRK ADALETİNE GÜVENİYOR!

Açıklamalarına devam eden Emina Jahovic 'Şu anda söylediği gibi krizde olmadığını biliyorum. Davamın sonuna kadar arkasındayım ve Türk adaletine güvenim tam. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan eşlerinden boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal