Ehliyetine El Konuldu: Ece Sükan Trafiğe Alkollü Çıktı

Magazin dünyasının en sık adından söz ettiren isimlerinden manken Ece Sükan, alkollü trafiğe çıktı. Çevirmede alkollü olduğu anlaşılan mankenin ehliyetine el konuldu.

07.10.2021-15:07 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-17:38) Ehliyetine El Konuldu: Ece Sükan Trafiğe Alkollü Çıktı

Daha öncesinde de alkolü fazla kaçırdığı için olaylara karışan Ece Sükan, dün akşam bir mekan çıkışı sonrası polis çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üfleyen güzel mankenin ehliyetine el konuldu. 

Dün gece İstanbul'un en gözde semtlerinden Bebek'te bir parti düzenlendi. Birçok ünlü isimin katıldığı partide, Tuba Ünsal, Ece Sükan, Yasemin Allen gibi isimlerde yer aldı. Eğlencenin dorukta olduğu parti sonrası, evine gitmek için aracına binen eski manken Ece Sükan, çevirmeye takıldı. Polis ekiplerinin alkolmetreyi üflemesi istenilen Sükan'ın, belili bir oranın üzerinde alkollü çıkması sonrası ehliyetine el konuldu.

ECE SÜKAN'IN EHLİYETİNE EL KONULDU

Dün gecesi hareketli geçen Ece Sükan, bir mekan çıkışı alkollü polis çevirmesine yakalandı. Arkadaşları ile eğlenen Sükan, mekan çıkışında aracına binerek uzaklaştı. Aracıyla gittiği sırada çevirmeye takılan Sükan, zor anlar yaşadı. Alkollü olduğu görülen Sükan, alkolmetreyi üflemedi. İlerleyen dakikalarda Sükan, yakın bir arkadaşı aracılığıyla vale çağırarak evinin yolunu tuttu.

Ece Sükan

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAK SUCUYLA 3 BİN 836 TL PARA CEZASI ALDI

Polis ekiplerine direnen Ece Sükan, Alkolmetreyi üflemediği için ehliyetine iki yıl el konuldu ve 3 bin 836 TL idari para cezası uygulandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal