İbrahim Tatlıses Oryantal Sibel Gökçe'ye Karşı Cinsel İstismar'dan Suçlanıyordu, Yıllar Sonra Ceza Kesildi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses kendisi tarafından cinsel istismara uğradığını iddia eden eski oryantal Sibel Gökçe’ye açtığı dava sonuçlandı. İşte o habere ilişkin detaylar…

07.10.2021-13:15 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-13:55)

Eski oryantal Sibel Gökçe yıllar önce ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürmüştü. Gökçe 20 yaşında istismara uğradığını öne sürerek; ‘’20 yaşındayken İbrahim Tatlıses’in tecavüzüne uğradım’’ diyerek herkesi şok etmişti. Sekiz yıl önce katıldığı televizyon programında bu itirafta bulunan oryantal Sibel Gökçe’ye ise, Tatlıses dava açmıştı. Açılan o dava ikinci kez sonuçlandı. 

İBRAHİM TATLISES DAVAYI İKİ KEZ AÇMIŞTI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in adı, sekiz yıl önce çirkin bir iddiaya karışmıştı. Eski oryantal Sibel Gökçe katıldığı televizyon programında Tatlıses tarafından cinsel istismara uğradığını dile getirmişti. Günlerce konuşulan bu iddialardan sonra İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan iddiaları yalanlamış bir de Gökçeye 60 bin liralık tazminat davası açmıştı. Açılan dava ikinci kez sonuçlandı. Hakkında çıkan haberler sonrasında tazminat davası açan Tatlıses, Gökçe’nin yaptığı açıklamalarının onuruna ve itibarına zarar verdiğini öne sürdü. Mahkeme açılan davayı geçtiğimiz yıl kısmen kabul ederek Gökçe’nin ve katıldığı programın hem yapımcısının hem de televizyon kanalının 12 bin TL tazminat ödemesine karar vermişti. Bu karara yapılan itirazların ardından konu tekrar Yargıtay’a taşınarak, tazminat miktarı yeniden görülmeye başlandı. 

ibo

TATLISES DAVAYI KAZANDI

İkinci kez açılan davada mahkeme tekrar İbrahim Tatlıses’i haklı buldu. Bunun üzerine bu iddiaları ortaya atan Sibel Gökçe’ye, katıldığı televizyon kanalına ve de programı yayınlayan yapımcıya 10 bin TL manevi tazminat ödenmesine karar verildi. 10 bin TL’nin de sekiz yıllık faiziyle ödenmesi konusunda karar kılındı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal