29.07.2022-10:31 (Son Güncelleme:03.07.2023-12:11)


1

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci kimdir?

4 Nisan 1984 tarihinde dünyaya gelen Selin Ciğerci Konyalı bir babaya Kastamonulu bir anneye sahiptir. Muhafazakar bir ailede dünyaya gelmiştir. İlk başlarda Selin Ciğerci'nin ailesi yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının (Defacto olduğu iddia edilmektedir) sahibi olması ile birlikte maddi açıdan üst seviyelere ulaşmışlardır. Selin Ciğerci Türk İnternet ünlüsü ve şarkıcıdır. 2017'li yılların ortalarından bu yana pop müzik sektöründe çalışmaları ile yer almaktadır. Kendisine ait olan 'Selin Beauty' ismini taşıyan bir kozmetik ürün markası vardır.



2

Ne zaman cinsiyet değiştirdi?

Ne zaman cinsiyet değiştirdi?

"En büyük hayalim iyi bir anne olmak" sözlerini kullanan Selin Ciğerci erkek olarak dünyaya geldi ancak cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından kadın oldu. Bebek Okan lakabı ile ün kazanan isim, Selin ismini aldı ve hayatına da Selin Ciğerci ismiyle devam ediyor.



3

Selin Ciğerci'den iddialı yaz pozları

Selin Ciğerci'den iddialı yaz pozları

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Selin Ciğerci, yaptığı yaz paylaşımları ile tepki çekti. Yaptırdığı estetiklerle ve verdiği kilolarla dikkat çeken ve son haliyle beğeni toplayan güzel isim son pozuyla takipçilerinden tepki gördü. Minik bikini altıyla otururken poz veren Selin Ciğerci'ye takipçileri "Hiç giymeseydin kral", "Az kapatsaydın", "Çıplak sandım" yorumlarında bulundu.Demet Özdemir ise arkadaşına destek vererek "Sana bak ama" deyip ateş emojisi koydu.



4

Sosyal medya fenomeni

Sosyal medya fenomeni

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrılığı sonrasında, sosyal medyada oldukça fazla takipçisi olan Gökhan Çıra'nın ifşaları ortaya çıkmaya başladı.



5

Yeşim isimli bir sosyal medya kullanıcısı, Gökhan Çıra'nın kendisine attığı "Ne yapıyorsun, nasılsın?" mesajını ifşa ederek "Bu kadarı da çok fazla. İyi de bırakmışsın bu adamı. Benim gibi küçük yazıyor" dedi.



6

Eski kayınvalideden Selin Ciğer'ci yorumu

Eski kayınvalideden Selin Ciğer'ci yorumu

Oğlunun özel hayatıyla sık sık gündeme gelmesinden rahatsız olan anne Leman Çıra ise fena patladı. Oğlunun ifşasıyla ilgili bir paylaşıma yorum yapan Çıra, eski gelini Selin Ciğerci'yi överek şu yorumları yaptı: "Şerefsizler, ünlü olmak için koşuyorsunuz oğlumun peşinden sonra da konuşuyorsunuz. Benim bir gelinim var zaten terbiyesizler. Kendinize gülün, ekrandaki resmine bak. Bir kadın bu değil, erkek diye gördüğünüz Selin sizden daha kadın."



7

Sevgilisi

Sevgilisi

Kendisi gibi fenomen olan arkadaşları Kerimcan Durmaz gibi isimlerle çektikleri videolarla iyice tanınan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile uzun süreli ilişki yaşamıştı. İkili iki kez evlenip boşandı.



8

Selin Ciğer'ci hakkında dikkat çeken haberler

Selin Ciğer'ci hakkında dikkat çeken haberler

Gökhan Çıra eski karısı Selin Ciğerci yüzünü göğsüne dövme yaptıracak. Gökhan Çıra sosyal medyada paylaşımına, "Hazır mısın prenses" notunu ekledi.



9

Ciğerci, sarı olan saçlarını koyu renge boyattı. Bunu da sosyal medya hesabından paylaştı.



10

Selin Ciğerci kendini 13 milyon TL'ye aldığı araba ile ödüllendirdi. Kendisine yeni bir araba aldı.



11

Eski eşi Gökhan Çıra ile barışan ve aşk hayatında da mutlu olan Ciğerci, transparan pantolonuyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. İç çamaşırı görünen Ciğerci'nin cesur tercihi ise sosyal medya kullanıcılarını şok etti.



12

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Selin Ciğerci, iddialı tarzıyla olay yarattı. Gözle görülür bir şekilde zayıflayan Ciğerci, kıyafet konusunda da oldukça pek cesur. Çoğu takipçisi fenomen isme"İzzet'ten izin aldın mı?" diye sordu. Ciğerci bu soruya "İsterse çıplak çıksınlar" diyen İzzet Yıldızhan'ı ima ederek "En son izin vermişti" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr