Gülşen’in Transparan Kıyafetine Özenen Ünlü Fenomen Selin Ciğerci Kamera Karşısına Geçip Cesur Pozlar Verdi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafı, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-14:59)

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede takipçi kitlesini artıran ve şu sıralar ünlü bir iş insanı olan Selin Ciğerci, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile yaptığı evlilik sonrasında ününe ün katan fenomen Ciğerci, geçtiğimiz aylarda eşiyle yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu ansızın boşanma kararı almıştı. Tek celsede anlaşmalı olarak boşanan çift yine çok fazla ayrı kalamayarak bir iki aylık aranın ardından yine samimi bir şekilde basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Ünlü çift haklarında çıkan barıştı iddialarına karşı ısrarla barışmadıklarını iddia ederek yalanlasalar da, sonrasında sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğrafla yaşadıkları birlikteliği doğruladılar. Ayrıldıkları dönemde dış görünüşünü büyük ölçüde değiştiren Selin Ciğerci, kısa süre içerisinde zayıflamış, saçlarını sarıdan siyaha boyatmış ve adeta farklı bir kişiye bürünmüştü. 

ÇIRA’DAN TRANSPARAN KIYAFETE OLAY YORUM

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’nın yaşadığı kısa ayrılığın ardından, sosyal medya fenomeni Ciğerci kişisel hesabından iddialı paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Kısa sürede zayıflayan ve spora başlayan ünlü fenomenin fit görünümü dikkat çekerken, son zamanlarda paylaştığı dekolteli fotoğrafları ise hem kullanıcılarının hem de sevgili Çıra’nın oldukça dikkatini çekiyor. Önceki gün sosyal medya hesabından giydiği transparan pantolonuyla kamera karşısına geçen başarılı iş insanı Ciğerci, adeta Gülşen’e meydan okudu. Birçok kişinin yorum yağmuruna tuttuğu ünlü fenomene sevgilisi Çıra; ‘’Sen benim misin bu ne güzellik ya’’ şeklinde yorum yaptı. 

selin ciğerci gökhan çıra

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal