Selin Ciğerci'den Özel Hayatıyla İlgili Olay Yaratan İtiraf: Evde Her Yerim Ayrı Oynar!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. işte habere ilişkin o detaylar...

22.02.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-11:01) Selin Ciğerci'den Özel Hayatıyla İlgili Olay Yaratan İtiraf: Evde Her Yerim Ayrı Oynar!

Yıllar önce sosyal medyada çektiği eğlenceli videolarla hafızalara kazınan ünlü fenomen Selin Ciğerci, yakaladığı ünün ardından özel hayatıyla gündeme bomba gibi düştü. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile dolu dizgin aşk yaşamaya başlayan ünlü fenomen, yaşadığı bu mutlu ilişkinin ardından görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Geçtiğimiz yıl ani bir kararla tek celsede boşanan ünlü çift, yalnızca birkaç ay ayrı kaldıktan sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile olan ayrılığı süresince yaptığı spor ve diyet programıyla kısa sürede tam tamına 12 kilo veren Selin Ciğerci ise son haliyle herkesi kendine hayran bırakmıştı. 

SAMİMİ AÇIKLAMALARI SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Ünlü fenomen Selin Ciğerci, son zamanlarda yaşadığı fiziksel değişimiyle magazin gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Ciğerci uzun süredir aşk yaşadığı Gökhan Çıra'dan ayrıldıktan sonra sarı saçlarını siyaha boyatmış, bir de 13 kilo vererek görünümünde inanılmaz bir değişim yaşamıştı. Son haliyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü fenomen, Çıra ile barıştıktan sonra geçtiğimiz günlerde ikinci kez evlenme teklifi aldı. Bir dargın bir barışık olan ünlü çift yazın evlenmek için kolları sıvarken, Ciğerci önceki gün bir programa katıldı. Cansu Canan Özgen'in programına katılarak özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ciğerci'ye, ''Erkekler sizi neden tercih ediyor'' diye bir soru soruldu. Bu soru üzerine ise ünlü fenomen; ''Böyle burada ceketli oturduğuma bakma, evde her yerim ayrı oynar'' diyerek bomba bir açıklamada bulundu.

selin ciğerci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal