Hayatını Kaybeden Haydar Dümen'in Ardından Akıllara Durgunluk Veren Miras Kavgaları da Başladı!

92 yaşında hayata gözlerini yuman Haydar Dümen'in mirası ortalığı fena karıştırdı. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.02.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-16:46) Hayatını Kaybeden Haydar Dümen'in Ardından Akıllara Durgunluk Veren Miras Kavgaları da Başladı!

Ünlü doktor Haydar Dümen, geçtiğimiz haftalarda tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 92 yaşında yaşama gözlerini yuman ünlü doktorun vefatının üzerinden henüz çok geçmeden miras kavgaları başladı. Fakat Dümen'in mirası birçok ünlü ismin aksine eşi benzerine rastlanılmayan türden bir miras kavgası olmaya başladı. İddialara göre ünlü doktor Haydar Dümen henüz hayattayken emlakçıya giderek mallarının satış işlemlerinin yapılması için gayrimenkullerini emlakçıya devretti. 100 milyon TL değerindeki meblağı devren Dümen'in emlakçısı bu işlemlerden sonra hayatını kaybetti. Emlakçının vefatının ardından koronavirüse yakalanan ve daha sonrasında yaşamını yitiren Dümen2den sonra devir işlemleri yapılan mallar da emlakçının üzerinde kaldı. 

AKILALMAZ MİRAS VAKASI

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Haydar Dümen'in vefatının ardından, ünlü doktorun gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 100 milyon TL değerindeki evlerinin satışını gerçekleştirmek isteyen Dümen önce emlakçının daha sonra da ünlü doktorun vefat etmesinin ardından, miras işleri de sarpa sardı. Ünlü doktorun eşi Gül Dümen de, eşinin mirasının emlakçının çocuklarına kaldığını öğrenince harekete geçti. Sabah Gazetesi'nden Ömer Karaman bu haber ilişkin; ''Haydar Dümen sağlığında bulunduğu bölgedeki emlakçıya satış yapsın diye mallarını devrediyor. Olmaz olmaz ya, olayın ardından emlakçı hayatını kaybediyor. Dümen'in ailesi ne yapacağız derken Haydar Dümen de vefat ediyor... Ve işte filmlere konu olacak hikâye o sırada başlıyor. Emlakçının varisleri babalarının mirası olduğu için ona göre hareket ediyor. Haydar Dümen'in de çocukları olmadığı için eşi Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor. Şimdi o bölgedeki bina, daire, dükkan fiyatları hakkında ufak bir araştırma yaptığımda ortaya hatırı sayılır rakamlar çıkıyor. Bölgedeki dairelerin ortalama metre kare fiyatları 10 bin liradan, deniz görüyorsa 15-20 bin liradan, dükkanlar 25-35 bin lira... Binalar ise metrekaresine göre 35 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Dümen'in de emlakçıya devrettiği mülklerin değeri yaklaşık 100 milyon lira...Hemen sarıldım telefona, Haydar Dümen'in Beyoğlu'ndaki ofisini aradım, ancak kapı duvar... Dümen'in eşi Gül Dümen'e ise birkaç farklı telefondan ulaşamadık. Birçok soru var merak ettiğim ancak ulaşamayınca havada kaldı. Mesela Haydar Dümen ve emlakçı arasında yazılı veya sözlü protokol var mıydı'' şeklinde yer verdi. 

haydar dümen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal