Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar Gecelerde Gizemli Erkek Arkadaşıyla Kameralara Yakalandı!

Ünlü oyuncu Merve Dizdar erkek arkadaşıyla yakalanınca neye uğradığını şaşırdı. İşte haberer ilişkin o detaylar...

22.02.2022-09:59 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-10:02) Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar Gecelerde Gizemli Erkek Arkadaşıyla Kameralara Yakalandı!

TRT1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Seyirciden tam not alan Masumlar Apartmanı dizisi, her hafta yayınlanana yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla izleyicinin gönlünde büyük bir edinen dizi, dur durak bilmeden başarılı bir şekilde ilerliyor. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Tansel Öngel gibi birbirinden yetenekli pek çok ismin bulunduğu kadrodaki oyunculuklar da, izleyicinin diziyi sevmesindeki en önemli etmenler arasında yer alıyor. Dizinin en sevilen karakterleri arasında yer aklan ve oyunculuğuyla birçok kişinin kalbinde taht kuran güzel oyuncu Merve Dizdar ise, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Yanındaki gizemli erkek arkadaşıyla dolaşan ünlü oyuncu, karşısındaki kameraları görünce neye uğradığını şaşırdı. 

DİZDAR: DERSİMİZİ YAPTIK ŞİMDİ DAĞILIYORUZ

Nişantaşı'nda basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü oyuncu Merve Dizdar karşısında kameraları görünce; ''Siz nereden çıktınız, nereden çıkmış olabilirsiniz?'' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Yanındaki gizemli arkadaşının da öğretmeni olduğunu söyleyen ünlü oyuncu; ''İngilizce hocam, ne oldu? Mark hocam, beraber bir şeyler yaptık. Dersimizi yaptık, şimdi dağılıyoruz'' diyerek sevgilisi olmadığının da altını çizdi. Neden dersler aldığını da açıklayan ünlü oyuncu; ''İngilizcem birazcık olsun diye böyle bir karar verdim. Öğrenememişim zamanında, nedenini bilmiyorum da şimdi işte öğrenmeye çalışıyorum'' açıklamasında bulundu.

merve dizdar

AŞKA KAPILARINI KAPAMADIĞINI SÖYLEDİ

Pandemideki iki yıllık aradan sonra yeniden çok sevilen Alice Müzikali ile tiyatro sahnelerine dönen güzel oyuncu, oyununun gidişatı hakkında da açıklamalarda bulundu. Dizdar; ''Biraz hamladığımı düşünüyorum ama oynamaya başlayınca alıştım hatırladım. 2.5 yıl falan oluyor pandemiden beri, şimdi daha iyiyiz yani. Daha da iyi olacak, seyircilerimiz çok ilgi gösteriyorlar. Hamlamışım derken, ekip arkadaşlarınız da aynı düşüncede mi?" sorusuna Dizdar, "Hepimiz tabii ki, çünkü ezberi zor bir oyun. Performans isteyen bir oyun. O yüzden hepimiz bir afalladık ama şu an çok iyi topladık. Hatta daha da iyi olduğumuzu düşünüyorum ben. Seyircimizde çok memnun, salon dolu çok şükür'' diyerek işlerinin de iyi gittiğini belirtti. Hayatında aşk olmadığını da dile getiren ünlü oyuncu, şu sıralar yalnızca kariyeriyle ilgilendiğini söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal