Merve Dizdar'la Aşk Yaşadığı İddia Edilen Uğur Uzunel Ateş Püskürdü!

Rol arkadaşı Merve Dizdar ile aşk yaşadığı ileri sürülen ve Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile üç yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen oyuncu Uğur Uzunel sessizliğini bozdu.

15.07.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-09:56) Merve Dizdar'la Aşk Yaşadığı İddia Edilen Uğur Uzunel Ateş Püskürdü!

Ünlü oyuncu Uğur Uzunel ihanet iddiasına yanıt verdi. Uğur Uzunel, Merve Dizdar'ın boşanması hakkında ilk kez konuştu. Uğur Uzunel, basına yansıyan iddialara cevap verdi. Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, 2018 yılında hayatını birleştirmiş ve mutluluklarıyla ilgi odağı olan çiftin evliliklerinin ihanet nedeniyle bittiği iddia edilmişti. Merve Dizdar ihanet iddiasını, 'Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık' diyerek yalanlamıştı.

'BU KONU KAPANSA İYİ OLUR'

Katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Uğur Uzunel ihanet iddialarına sert çıkarak 'Merve sevdiğim arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. İhanet kesinlikle yok. Biz arkadaş olarak daha iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak bile ayıp bence. Merve'nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez! Merve'ye de hadsizlik etmek istemem' şeklinde açıklamalarda bulundu.


İDDİALARI YALANLADI

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Merve Dizdar, 2018 yılında meslektaşı Gürhan Altundaşar ile evlendi. Ancak çift geçtiğimiz haftalarda evliliklerini bitirme kararı aldı. Eşini rol arkadaşıyla aldattığı ileri sürülen Dizdar ise açıklama yaparak 'Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık' dedi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal