Megastar Tarkan Sır Gibi Sakladığı Hastalığını Kendi Ağzıyla İyileştikten Sonra İtiraf Etti!

Ünlü şarkıcı Tarkan kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte ünlü şarkıcının duyurduğu habere ilişkin o detaylar…

02.02.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-14:19)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğe damgasını vuran başarılı şarkıcı Tarkan, yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada şarkılarıyla tanınır hale gelen bir isim oldu. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana isminden hep başarıyla bahsettiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda başına gelen kötü haberi henüz yeni sosyal medya hesabından duyurdu. Birçok kişinin son zamanlarda boğuştuğu virüs olan koronaya yakalandığını duyuran ünlü şarkıcı, duyurduğu bu haberden sonra binlerce geçmiş olsun yorumu ve beğeni aldı. Tarkan’ın herkesten sır gibi sakladığı pozitif olduğuna yönelik haberin duyulmasının ardından ünlü şarkıcı yayınladığı yazıyla iyi olduğunu belirtti. İyi ki aşılıyım diyen başarılı şarkıcı, hem yakın dostlarına hem de takipçilerine bu haberi duyurduktan sonra sevgilerini sundu. 

TARKAN: AMAN KENDİNİZE İYİ BAKIN 

Pop müziğine efsanevi katkılar sunan başarılı şarkıcı Tarkan, yaklaşık on gün önce koronavirüse yakalandığını duyurdu. Yetenekli şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; ‘’10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim. Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda 'iyi ki aşılıyım' diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Kovid'i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum’’ ifadelerini kullandı. 

tarkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal