Patron Mutlu Son İstiyor Filmi Nerede Çekildi?

Patron Mutlu Son İstiyor Filmi nerede çekildi? Patron Mutlu Son İstiyor Filminin konusu nedir? şeklindeki soruların cevabı için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

16.07.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-16:00) Patron Mutlu Son İstiyor Filmi Nerede Çekildi?

Yapımına 2013 yılında başlayan film, 1 Ocak 2014 tarihinde gösterime girmiştir ve 110 dakika komedi/romantik tarzındadır. Filmin senaristliğini Yılmaz Erdoğan yapmıştır, filmin içerisinde de bir film çekimi konusu yer alır ve oyuncular çok sevilen; Tolga Çevik, Ersin Korkut, Ezgi Mola, Erkan Can, Murat Başoğlu yer alır. Ezgi Mola adını özellikle bu filmle duyurmuştur ve son yıllarda filmlerde çok gördüğümüz ve güzel başarılara imza atan isimler arasındadır. Tolga Çeviği komedyen olarak biliyoruz bu filmde sizi kahkahalara boğacaktır. Kurgusu, kostümleri, çekim mekânları çok özenle hazırlanmış ve bir canlılık hâkimdir. Peki, Patron Mutlu Son İstiyor filminin konusu nedir? Patron Mutlu Son İstiyor Filmi nerede çekilmiştir?

PATRON MUTLU SON İSTİYOR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Filmde, Sinan adındaki senarist patronu tarafından Kapadokya’ya gönderilir ve burada komedi bir film yazması istenir, Sinan, Tolga Çeviktir. Yazacağı film mutlu sonla bitmek zorundadır ve Kapadokya’ya ilham almak için gitmiştir ama Sinan’ın başına öyle şeyler gelir ki yazacağı filmden daha komik şeyler ortaya çıkar ve aslında kendisi bir film olur. 

Sinanın üzerinde bir baskı vardır, patronunun lafları ile kafası iyice karışmıştır. Patron mutlu son istiyor filminin konusunu Sinan ve ezgi arasında geçen iletişim ve sonlara doğru yaşayacakları büyük aşk ve mutlulukları oluşturuyor diyebiliriz. Filmi izlerken Tolga Çevik ve Ezgi Molayı tekrar çok seveceksiniz. Sinan, yazacağı film için düşünürken kaldığı otelin sahibinin kızıyla tanışır. Kızı Ezgi Mola’dır. 


Ezgi Mola Eylül isimli karakteri canlandırır ve Sinan onu mutsuz evliliğin eşiğinden döndürecektir. Bu arada birçok macera yaşarlar ama patronunun ondan beklediği mutlu son bir türlü gerçekleşemez ama o Sinan’ın hep aklındadır ve onu yapmak zorundadır. En sonunda Sinan o aradığı ilhamı gittiği kasabadaki insanlarda ve aşkta bulur. İzlerken kendinizden bir şeyler bulacağınız bu film, ezgi molanın canlandırdığı karakter ile şekillenmiş ve keyif almamanız imkansızdır.

PATRON MUTLU SON İSTİYOR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Patron mutlu son istiyor filmi nerede çekildi? Türkiye’nin sembolü, tüm güzelliği ile dillere destan Nevşehir ilinin Ürgüp ilçesinin Kapadokya bölgesin de çekilmiştir. Yer yer İstanbul’da da çekimler olmuştur. 

Filmde geçen otel Kapadokya Ürgüp’te bulunan 4 yıldızlı Dere suites Cappadocia’dır.  Otel, tarihi Kayakapı bölgesine 5 dakika uzaklıktadır. Kapadokya’nın üzüm bağlarını görmemiz, doğal güzelliğini görmemiz filmi izlerken insanda oraya gitme duygusu uyandırıyor. Bir nevi Türkiye’nin tanıtımı niteliğinde ki bu seçimle büyük kitlelere ulaşmasını sağlamıştır.

Yılmaz Erdoğan filmlerinde bunu çokça görmek mümkün, filmlerde özellikle Türkiye’yi yansıtan mekânları seçmesi, seyirciyi güldürmesi bu kadar izlenmesinde ana etkenlerden biri olmuştur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal