Rüyada Takı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada takı görmek ne anlama gelir? Rüyada takı bulmak ne anlama gelir? Rüyada takı çalmak ne anlama gelir? Rüyada erkeğin takı taktığını görmek ne anlama gelir?Rüyada akik taşı takı görmek ne anlama gelir? İşte detaylar…

01.04.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-14:18) Rüyada Takı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada takı görmek eğer takı bileğe takılıyorsa ve kadınlar tarafından takılmışsa süs ve güzelliğe işaret eder. Altın veya gümüş kaplama takılar kişinin ibadetlerindeki eksikleri, işlerinin altüst olmasını, kişiyi bunaltan şöhreti ya da unutkanlığı delalettir. Gerçek altından veya gümüşten bükülerek yapılmış takılar görülmüş ise devam eden kazanca işaret eder. Altın takılar erkek çocuklarını, gümüş takılar ise kız çocuklarını simgeler.

ERKEĞİN TAKI TAKTIĞINI GÖRMEK

Altın takı iyi bir mesleği temsil eder. Erkeğin ayak bileklerinde halhal takı olması, hapsedilmek anlamına gelir. Erkeğin taktığı takılar hoş görülmez. Fakat erkeğin kolye, yüzük ve küpe takması hayra yorulur.

Bilezik veya halhal türü takılar takmak, kadın için eşini de temsil eder. Zümrüt takılar, Allahü Teala'nın birliğini ifade etmeye ve cennet köşklerine sahip olmaya işarettir. Zebercetten takılar, kendileriyle övünülecek kapasitede kardeşlere ve evlatlara;  ayrıca bilimde ve takvada ileri seviyede olmaya işaret eder.

RÜYADA AKİK TAŞI TAKI GÖRMEK

Akik taşından yapılma bir takı, İbni Sîrin’e göre fakirliğin son bulacağı anlamına gelir. Zira akik taşı, mübarek bir taş olduğu hadis-i şerifte de bildirilmektedir. Akik taşından bir yüzük takmak, bereketli bir nimete sahip olunacağı anlamına gelir. Kişi rüyada ne kadar takı takıp süslenmişse o kadar fakirlik yaşayacak ya da bulunduğu halden daha kötü bir yöne doğru gidecek demektir. Fakat kişi normal hayatında da bu takıları takıyor ve süsleniyorsa, rüyası olduğu hal üzere kalmaya işarettir.

RÜYADA TAKI BULMAK

Rüyada bakırdan yapılma bir takı bulduğunu görmek, düşmanlarının onun üzerine plan yaptığı anlamına gelir. Zira bakır takı, kişiye iftira atılması ya da ona istinaden yalan haber yayılması anlamına gelir. Zümrüt takı bulduğunu gören, salih bir din kardeşine sahip olur ya da hayâ sahibi bir erkek evladı olur.

Tahtadan veya kemikten yapılan takı, kendini rezil eden ve kimsenin müdahale etmediği kişileri temsil eder. Kadınların her türlü takıyla süslenmeleri, kendileri için hayrı temsil eder. Rüyada takı görmek eğer takı altınsa, bir miras kalacağına da işaret eder.

RÜYADA TAKI ÇALMAK

Rüyada bir takıyı çaldığını gören kişinin evine hırsız girebileceğine ya da bu kişinin herhangi başka bir günah işleyeceğine işaret eder. Takı çalan kişinin, güzel bir kadınla zina edeceği anlamına da gelebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal