Rüyada Yılan Sokması Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılan sokması genellikle rüyayı gören kişinin kötü bir olayla karşılaşma ihtimaliyle de yorumlanıyor. Peki, rüyada yılan görmek ne anlama gelmektedir?

25.02.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-17:01)

Rüya alimlerinin pek çoğu rüyada yılan sokmasını kişinin yakın çevresindeki bir düşmana işaret ettiğini söylemiştir. İşte rüyada yılan sokmasının yorumları…

RÜYADA YILAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yılan görmek gizli düşmanlıklara delalet eder. Kişinin bir anda sadakatini kaybetmesine, başarısızlıklara uğramasına yorumlanır. Ayrıca ansızın gelen bereketsizlik ve çalışma hayatında sıkıntılı olarak da yorumlanır. Rüyada yılan gören kişi genellikle çevresinde bir düşmana sahip olan kişidir. Hanede, yakın çevresinde ya da iş ortamında olan bu düşman yavaş yavaş kişiye sıkıntı verir. İyi gibi görünen bir kişinin yaptığı kötülüklerin ortaya çıkması şeklinde de rüya tabir edilir.

RÜYADA YILAN SOKMASI

Rüyada yılan sokması kişinin düşmanlarından alacağı darbe olarak yorumlanır. Zararı dokunan bir kişinin haneye gelmesi ya da olayların kötü şekilde sonuçlanması şeklinde yorumlanır. Özellikle rüya alimleri bu rüyayı kişinin başına gelecek olaylardan dolayı kötü duruma düşmesi şeklinde tabir etmiştir. Bu olaylar genellikle maddi kayıplar ya da itibarın yok olması şeklindedir. Rüyasında yılanın kendisini soktuğunu gören kişi yaşadığı olaylardan zarar görecektir. Düşmanları tarafından bir çıkmaza sürüklenerek, maddi ve manevi yönden zarara uğrayacaktır. Özellikle bekar kişilerin bu rüyayı görmesi bazı alimler tarafından hayal kırıklığına uğrama, uğraşların boşa çıkması şeklinde de tabir edilir.

RÜYADA YILAN ÖLDÜRMEK

Rüyada bir yılanı öldürdüğünü görmek iyi bir rüya olarak tabir edilir. Çünkü bu rüya kişinin var olan düşmanını yeneceğine işarettir. Rüyada yılan öldürmek düşmanı bir anda yenmeye ve kötü durumlardan galip çıkmaya yorumlanır. Genel olarak bu rüya kişinin kötü olay ve kişilerden zarar görmeden çıkması anlamına gelir. Rüya alimleri bu rüyayı bir erkeğin görmesinin işle ilgili, kadının görmesini ise bir birliktelikle ilgili olduğunu söylemişlerdir. Eğer rüyasında bir yılan öldürdüğünü gören kişi erkekse, kısa zamanda işle ilgili sorunlarını çözeceğine yorumlar.


Eğer rüyasında bir yılanı öldürdüğünü gören kişi kadınsa evliliğinde meydana gelen sorunları kısa zamanda çözeceğine yorumlamıştır. Rüyada evde yılan gören kişinin haneye ya da haneden kendisine bir zarar söz konusu olabilir. Rüyasında evinde bir yılan olduğunu gören kişi hanedeki bir kişi tarafından kötü sözlere maruz kalabilir. Kendisinden gizlenen olayları bir anda öğrenebilir. Ayrıca bazı alimlere göre bu rüya, rüya sahibinin yaptığı işler nedeniyle hanesine zarar vermesi olarak da yorumlanmıştır. Rüyada evde yılan gören kişi yakın bir dostundan ya da aile büyüğünden zarar görebilir. Genellikle kendi evinde yılan görülmüşse bu kişi hanesinden birisi tarafından zarara uğratılır. Bu zarar bazen maddi zararlar olabilir.

RÜYADA YILANDAN KAÇMAK

Rüyada yılandan kaçmak, düşmanlar ile ortak olmamaya yorumlanır. Çevrede ya da hanede kişiye kötülük yapmak isteyen kişilerden uzak durmaya, onlarla aynı işi yapmamaya delalet eder. Genellikle rüya olumlu bir rüya olarak açıklanır. Çünkü kişinin düşmanlarından zarar görmemesine, kısa zamanda düşmanlarından kurtulmasına yorumlanır. Rüyasında yılandan kaçtığını gören kişi düşmanların farkına vararak, onlardan bir an önce uzaklaşacak anlamına gelir. Bu düşmanlar bazen iş ortamında bazen de hane içerisinde olabilir. Özellikle rüyayı gören kimse bekarsa yeni tanıştığı kişilerden uzaklaşarak, onların tuzağına düşmez. Eğer rüyayı gören kimse evliyse kısa zamanda hanesinde meydana gelen zararları fark eder.

RÜYADA YILAN YAKALAMAK

Rüyasında yılan yakaladığını gören kimse düşmanların farkına varacaktır. Düşmanlarını tanıyan kişi hayatında onlara göre hareket edecek ve kendisine olan zarardan daha çabuk kurtulacaktır. Rüyada yılan yakalamak bazı alimler tarafından kişinin bir olayda galip gelmesi şeklinde de yorumlanır. Özellikle iş ya da aile hayatında düşmanı ile olan savaştan galip çıkmasına, zarar almamasına yorumlanır. Rüyasında yılan yakaladığını gören kimse kendisine gelen zararları en kolay şekilde atlatabilir. Özellikle düşmanların vermek istediği zararları en aza indirerek, düşmanların yenik düşmesini sağlar. Bu rüya özellikle rüya sahibinin doğru davranması ile oldukça hayırlı bir rüya olarak tabir edilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal