SPK halka arz başvurusunu onayladı: Koton halka arz ne zaman? Koton halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan giyim markası Koton’un halka arz işlemleri konusunda araştırmalar sürüyor. Peki Koton halka arz ne zaman? Koton halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? İşte soruların yanıtı…

26.04.2024-11:14 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-11:14) SPK halka arz başvurusunu onayladı: Koton halka arz ne zaman? Koton halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Bu hafta iki şirketin halka arzına onay veren Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan şirketlerden birisi giyim markası Koton oldu. Koton halka arz talep toplama işlemleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Koton halka arz ne zaman? Koton halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Koton halka arz ne zaman?

Koton halka arz işlemlerinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. SPK’nın Koton halka arz işlemlerini önümüzdeki hafta başlatması bekleniyor.

SPK halka arz başvurusunu onayladı: Koton halka arz ne zaman? Koton halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Koton halka arz kaç lot verir?

Koton’un sermaye artırımı için 34.150.000 lot ayrılmıştır.

Nemo Apparel B.V. tarafından 94.350.000 lotluk bir ortak satışı gerçekleştirilecek.

Yılmaz Yılmaz tarafından 4.050.000 lotluk bir ortak satışı yapılacak.

Şükrye Gülden Yılmaz tarafından da 4.050.000 lotluk bir ortak satışı gerçekleştirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal