Acun Ilıcalı bir takım daha alıyor: Hedefinde NK Maribor var

Hull City takımının sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor’u da satın alma hazırlıkları yapıyor. İşte detaylar…

26.04.2024-10:59 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-17:24) Acun Ilıcalı bir takım daha alıyor: Hedefinde NK Maribor var

Acun Ilıcalı, İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Hull City’yi satın almasının ardından yeni bir takımı daha satın almak için kolları sıvadı. Ünlü televizyoncunun Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor’u da satın alacağı ortaya çıktı.

Hedefinde NK Maribor var

Haber7’de yer alan habere göre; Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle, Avrupa kupalarında mücadele edebilecek bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Elbette bu kolay bir süreç değil, ancak eğer Slovenya'da güçlü bir takım kurabilirsek Avrupa'da da başarılı olabiliriz. Bu, büyük bir avantaj sağlayacaktır. Şu anda Slovenya'ya odaklanmış durumdayız, ancak hiçbir şeyin garantisi yok" dedi.

NS Mura'nın satın alınmasıyla ilgili olarak ortaya atılan iddiaların ardından, son görüşmelerde anlaşmanın sağlanamadığı bildirilmişti. Ancak Nogo Mania'nın haberine göre, Acun Ilıcalı, şimdi rotasını Maribor'a çevirdi. NK Maribor'un, kulübe önemli yatırımlar yapmak isteyen potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğu ve bunlar arasında Acun Ilıcalı'nın da olduğu belirtiliyor.

Acun Ilıcalı bir takım daha alıyor: Hedefinde NK Maribor var

Henüz takım hakkında bilgi topluyoruz

Maribor'dan yapılan açıklamada, "Potansiyel yatırımcılarla görüşme ve bilgi toplama aşamasındayız. Bu görüşmeler bağlayıcı olmayan niteliktedir, dolayısıyla medyada yer alan haberler veya adaylar hakkındaki söylentiler hakkında yorum yapamayız" ifadelerine yer verildi.

Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Türkiye'den Fenerbahçe ile eşleşmiş ve ilk maçta deplasmanda 3-1, ikinci maçta ise kendi sahasında 3-0 mağlup olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal