Yatırımcılar için halka arz fırsatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? 2024 Lila Kağıt halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Lila Kağıt, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) halka arz onayı verdiği şirketlerden birisi oldu. Yatırımcılar Lila Kağıt halka arz fiyatı, Lila Kağıt hisse kodu, Lila Kağıt lot sayısı gibi konuları araştırmaya başladı. Peki Lila Kağıt halka arz ne zaman? 2024 Lila Kağıt halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar? İşte konu hakkında merak edilenler…

26.04.2024-11:22 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-11:22) Yatırımcılar için halka arz fırsatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? 2024 Lila Kağıt halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Hijyenik temizlik kağıdı sektöründe yer alan Lila Kağıt’ın halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) tarafından onaylandı. Yatırımcılar ise Lila Kağıt halka arzı hakkında bilinmesi gerekenleri öğrenmek üzere arama motorlarından araştırmalarını yoğunlaştırdı. Peki Lila Kağıt halka arz ne zaman? 2024 Lila Kağıt halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Lila Kağıt halka arz ne zaman?

Lila Kağıt halka arz işlem tarihi henüz belli olmadı. Konu hakkındaki detayların SPK tarafından açıklanması bekleniyor. Lila Kağtı ile ilgili izahname yayınlandıktan sonra halka arzın detayları netlik kazanacak. Planlanan halka arz, taslak izahnameye göre bireysel yatırımcılara eşit şekilde dağıtılacak.

Yatırımcılar için halka arz fırsatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? 2024 Lila Kağıt halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Lila Kağıt halka arz büyüklüğü ne kadar?

Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak belirlendi.

Lila Kağıt halka arz kaç lot verir?

Lila Kağıt halka arz lot sayısı 120 milyon olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal