Bugün Ay Balık Burcunda! Evle İlgili Konular Gündemde

Ay bugün Balık burcunda ilerliyor ve Ay ile Venüs arasında harekete geçirici bir açı var. Bugün nelere dikkat etmeli? Ayın konumu ev ve iş hayatımızı nasıl etkiler? Gelin bu sorulara birlikte cevap verelim.

06.11.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 06.11.2019-13:41)

Balık burcuna geçen Ay'ın konumu Venüs ile aralarında hareket meydana getiriyor. 

Bugün ne yapılabilir? Bugün Balık burcunda devam eden Ay ile Venüs arasında harekete geçirici bir açı mevcut. Ev hayatında, kadınlarla, güzellikle alakalı alanlarda daha pozitif neticeler elde edilebilir. Duygusal manada daha canlı bir gündeyiz. Zevkler ve keyifler de öen çıkıyor. İçinde hayal gücünün bulunduğu uğraşlar, yenilikler ve yabancılarla ilgili işler canlılık kazanıyor.  

Nelerden kaçınmalı? Bugün kararlı davranmakta güçlük çekebilrisiniz. Çift durumlar veya tembellik yüzünden dağılma yaşayabilrisiniz. Kimi zaman duygusal ilişkilerde abartı veya tutarsızlık sebebi ile gereksiz bir huzursuzluk söz konusu olabilir. Daha gerçekçi olalım. Genel olarak sanatsal şeylerin hayatımıza hareket getirebileceği bir gün yaşıyoruz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Süpürge   Denge içinde olmalıyız. Daha sıkı çalışarak başkalarına da yol gösterebileceğimiz imkanlar mevcut. Bugün empati kurmak ve yardım etmek için de güzel fırsatlar ele geçebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal