Evlilikleri Sonuçlanmayan Burçlar

Bu burçlar evlilik yoluna başlasalar da genellikle yolu sonun göremezler. Burçlarının getirdiği karakter özellikleri sebebiyle problemler yaşarlar.

29.08.2019-15:13 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-15:11) Evlilikleri Sonuçlanmayan Burçlar

Burçlar karakteri etkiler. Hatta seçimleri de. Bu nedenle evlilik seçimini de etkileyecektir. İşte bu burçlar evlilik yolunda hiç sonu göremeyebilirler.

İKİZLER BURCU

Zodyak’ın evliliğe pek de meyili olmayan burçları arasında yerini bulur İkizler. Değişken mizaçları, duygusal şekilde da sık sık düşünce değiştirir. Aşık olduklarında veya olduklarını düşündüklerinde evlilik kararı verebilirler. Flörtleriyle hızlı bir ilişki yaşarken yeni yaşamın getirileri kafalarını bozabilir. Söz, nişan olduktan sonra gerçekte pek de evlenecek kadar aşık olmadıklarını zannedeceklerdir.

KOÇ BURCU

Tamamen iç güdülerine güvenip ve hemen karar vermenin pişmanlığını oldukça yaşarlar yaşamarı süresince. Uyumlu olabilecekleri bir eş adayı keşfettikleri zaman evliliği severler. Partnerleriyle kısa bir zaman birlikte olduktan sonra hayatlarını birleştirmek arzu edebilirler. Üç ay, iki ay bazense bir ayda bu kararı aldıkları olabilir. Eş adayıyla yeterince tanışmadan düğün hazırlıklarına başlatırlar. Ancak birbirlerini adam akıllı tanımadıkları için anlaşmazlıklar ve kavgalar hemen kendini gösterir.

YAY BURCU

Özel yaşamında hevesli haliyle dikkat çeker Yaylar. Yıldırım aşkıyla yeni aşklara yelken açarlar. Oldukça romantik görünürler ki yaşam boyu bir aşk yaşayacaklarını zannederler. İlişkilerinin ilerleyen aşamasında veya kısa vakitte evlilik kararı alabilirler. Flört sırasında hevesleri kaybolabilir ve büyük aşklarının bittiğni düşünebilirler. Duygularında bir düşme olmasa bile farklı konuları sıkıntı oluşturabilirler. Evliliğin kurallı ve klişe dengesi onları daha düğün evvelinde tedirgin yapabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal